Incredibaby
En mor - inden hun blev mor: Min blå bog fra gymnasiet

Polterabend og dagen derpå

IMG_2730(Kjolen kan købes her)

I går var vi til polterabend hos min veninde og hendes kommende mand. Min forældre passede Elliot og vi var allerede igang med festlighederne kl. 8.00. Dagen bød på både sjove og udfordrende aktiviteter for os begge to, og vi er godt trætte i dag.

Polterabend var naturligvis delt op i mænd og kvinder, og til spisetid mødtes vi allesammen. Jeg har blandt andet skudt med bue, været på svævebane og set en stripper. Og så har jeg drukket drinks, spist en kage formet som en diller, og vistnok danset på borde. Alt i alt kan vi ligesom konkludere, at der har været mere gang i den end hvad der plejer at være på en lørdag i familen Bisp Agersnap (som vi jo reelt set ikke helt er – vi er nemlig ikke gift). Mig og Mads fik i øvrigt også givet den gas på dansegulvet, som I måske kan se på billedet (hvor jeg i øvrigt er i gang med at lave en “fat Monica” – pretty, ikke?)

Da vi kom hjem omkring kl. midnat vågnede Elliot og skreg i 2 timer uden stop. Det har været en nat fra helvede – sådan cirka. Ikke særlig fedt når man hverken er ædru eller frisk. Så vi sov temmelig længe i dag – Elliots mormor tog ham nemlig om morgenen så vi kunne få noget mere søvn.

I dag kørte vi retur til Vejle efter frokost og kaffe med min familie. Jeg var bag rattet, da Mads ikke var heeelt frisk ;-) Vi tog da også lige et pitstop på McDonalds for at få aftensmaden med hjem. Det var ligesom det eneste der duede i dag, kunne jeg godt fornemme. Chili Cheese Tops hjælper på tømmermænd hver gang – det er en sikker vinder.

Nu vil vi snart putte Elliot og så står den på Venner, sofa, tæpper og en kop kaffe! :-)

(Snapchat: sanneagersnap)

IMG_2736

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En mor - inden hun blev mor: Min blå bog fra gymnasiet