Incredibaby
At værne om parforholdet

Ny kjole fra asos – på udsalg.

I tirsdags klikkede jeg denne kjole hjem fra Asos, sammen med denne skjorte. Og to dage efter har jeg modtaget det – hurtig service!

Jeg synes kjolen er så fin med sit lille “twist” foran, og så er det generelt bare rart at have både jeans og kjoler til hverdagsbrug. Kjoler kan godt være lidt tricky at finde synes jeg. De bliver hurtigt for fine til at jeg vil bruge dem til hverdag.

Lysgrå er ovenikøbet også én af mine yndlingsfarver, så den blev hurtigt smidt i kurven – især når den er på udsalg ;-)

Kjolen finder I lige her, og der er både gratis fragt OG retur til Asos nu. Jeg har købt den i en str. 10, fordi der er stræk i den. Så den sidder fint til selvom du ligesom mig vælger en størrelse større end normalt :-) Jeg tænker faktisk, at gravide også vil se rigtigt fine ud i sådan en kjole?

Man kan da slet ikke se at jeg ikke er mode-blogger vel? Haha! #morbloggerpose

kjole_asos_2

 

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

2 kommentarer

 • Argh – godt tippet. Men nu bliver jeg jo nødt til at finde mere at smide i kurven! Det er næsten miljøsvineri kun at sende én ting ad gangen … ik? Ha ha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Jeg tænker, at dit ræsonnement er helt i vinkel! ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At værne om parforholdet