Incredibaby
Legende let at lære og forstå

Avocadotræ: 1 måned efter

IMG_3959

I dag har værett sådan en lidt øv dag. Jeg har nemlig ligget i sengen herhjemme i stedet for at være på job. Altid ret nedtursagtigt og kedeligt at være syg. Heldigvis hjælper det altid at få et smil og et kram af Elliot og Mads :-)

Jeg gider egentligt ikke spilde mere plads på at fortælle om sygdom, for det er sgu ret kedeligt.

Til gengæld kan jeg da lige give en lille update på mit avocado-træ! :-)

Det er faktisk snart et halvt år siden jeg lagde avocadostenen i vand, så det er et projekt der kræver tålmodighed! Men til gengæld passer projektet jo så også sig selv det meste af tiden – og jeg synes det er SÅ hyggeligt at kunne gro sine egne ting (I ved, udover at gro børn altså).

Jeg plantede den i jord for præcis en måned siden, og den har stået lidt stille siden, men den ér altså vokset og har også slået rødder i jorden har jeg set. Jeg har plantet den i en større krukke for en 2 ugers tid siden fordi rødderne var blevet ret lange.

I kan se min guide over hvordan man kommer i gang med projekt avocadotræ lige her.

IMG_3958

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.