Incredibaby
Forældrefredag: Fordi vi f**cking fortjener det!

Acne-ar: Status efter 1 uge med nye produkter

IMG_3998_

Jeg skrev i tirsdags et indlæg omkring mine ar efter graviditetsacne fordi de er et stort problem for mig. Jeg er utrolig bevidst omkring arrene, og det er mildest talt belastende!

Jeg købte en ny creme fra Avéne på apoteket fordi jeg havde fået den anbefalet. Og her en uge senere synes jeg faktisk jeg kan se en forskel – hvor vildt er det lige?!

Billedet ovenfor er fra i dag. Jeg har netop renset hud, så de røde kinder skyldes altså rensegel og varmt vand, og er ikke nye urenheder. Thank god! Hvad sker der i øvrigt for at jeg efter et brusebad med varmt vand er monster spættet overalt inkl. ansigtet? Sådan har det altid været – og ja, jeg har forsøgt at skrue ned for varmen, men jeg kan jo ikke tage kolde bade ;-) Det gør dog overhovedet ikke ondt, og efter en halv times tid plejer det at være forsvundet igen. Mystisk.

Billedet her er fra i tirsdags

IMG_3892
Jeg kan altså varmt anbefale cremen fra Avéne, og jeg har fortalt mere om det hele i indlægget omkring graviditetsacne lige her.

Så hvis der sidder andre og døjer med dumme ar eller urenheder, så tror jeg måske I skulle tage at prøve samme produkter?

Tippet er i hvert fald givet videre :-)

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @incredibabydk, facebook @incredibaby og snapchat på "sanneagersnap"

7 kommentarer

 • a

  Hvad hedder cremen? Tak på forhånd:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Cremen er fra Avéne og hedder Triacneal :-) Bare spørg på apoteket, den er ret kendt for effekten på acne :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Måske var det det jeg skulle prøve på mine arme? Mine overarme er helt fucked med urenheder efter jeg har fået min datter – de ser skrækkelige ud ! Mon den kan bruges til armene også?🙊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Det tænker jeg da faktisk godt det kunne? Jeg ville helt klart forsøge hvis jeg var dig – eller i hvert fald lige spørge på apoteket :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Hvad gør du når din hud blusser op efter bad? Inde min graviditet og særligt efter reagere min hds i ansigtet(særligt kinder og pande) meget voldsomt. Bliver ildrød, spættet, knoppet og svier. Har prøvet ALT og intet virker. Det varer minimum 1 time efter bad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Hej Gitte,
   Det lyder godt nok ubehageligt :-(
   Jeg gør ikke rigtigt noget ved det da jeg ikke kan mærke det forsvinder indenfor 1 time. Jeg har altid tænkt, at det nok skyldes jeg har lidt sart hud. Hvis det svier synes jeg da helt sikkert du skal prøve at tale med din læge – for det lyder ikke rart!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Hej Gitte. Faldt lige over din kommentar og jeg har haft noget lignende. Det er dog blevet meget bedre efter jeg er holdt op med at bruge shampoo med sulfater. Jeg tror simpelthen at min sarte hud har reageret på den lidt for skrappe sæbe (som jo egentlig var ment til mit hår..). Det er blevet meget mindre efter jeg er begyndt at bruge sulfatfri shampoo (fx fra Purely Professional, men der findes efterhånden mange varianter, også L’oreal har vist lavet nogle), men da jeg lånte en shampoo for nylig, var det der igen – derfor tænker jeg at det kunne hænge sådan samme.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forældrefredag: Fordi vi f**cking fortjener det!