Incredibaby
Ualmindelig almindelig

Acne-ar: En sidste status, 1 måned efter

Jeg har nu brugt mine nye produkter i en måneds tid. Jeg kan kun sige, at jeg er positivt stemt. Jeg kan se en forskel – uden tvivl.

Jeg har kun brugt produkterne om aftenen, og om morgenen har jeg renset af med en rensemælk, og en dagcreme fra loreal – intet fancy eller dyrt. Jeg har suppleret op med kimovis produkter nogle morgener hvis jeg synes huden har trængt til ekstra hjælp mod urenheder.

Jeg ved ikke helt hvad jeg har rodet mig ud i med disse indlæg, for shit hvor er det grænseoverskridende at sidde og uploade billeder af sine ømmeste punkter. Men nu synes jeg jo altså, at jeg skyldte en update. Jeg tror til gengæld ikke lige jeg fremover uploader flere close-ups af mine ar – nu må det vist være nok ;-)

Jeg håber nok et eller andet sted bare, at vi kan tale lidt mere åbent om de ikke så fede skønheds”fejl” vi end måtte have. Der er stort fokus på kroppen, og på at det er okay at se ud som vi gør. Jeg ser ikke rigtig nogen grund til at uploade et billede af dét. Jeg ved godt, at jeg vejer mindre end mange andre, og jeg har heller ikke engang nogle strækmærker at vise frem. Skide uretfærdigt, ikke? Men til gengæld har jeg andre issues. Som f.eks. min tidligere urene hud. Og lige netop acne får ikke særlig meget taletid på de sociale medier eller i det åbne forum generelt. Og det ér sgu heller ikke særlig sexet, vel? Men det er vigtigt at tale om, for der er så mange der døjer med det. Og derfor er man altså stadig smuk og dejlig – det siger Mads i hvert fald! :-)

Anyhow… Her er status på i dag. Billederne er taget for 3 sekunder siden, så det er altså en totalt opdateret status ;-) Og typisk, at jeg har fået en bums på læben, ikke? Den tager vi så også lige med.

IMG_4437

IMG_4430

 

Efter en uge så arrene sådan her ud:

IMG_3998_

 

Og da jeg startede på de nye produkter så de således ud:

IMG_3892

 

Er det kun mig der kan se en forskel? Jeg tænker, at det er money well spent. Især fordi det faktisk ikke er dyre produkter!

Du kan læse det allerførste indlæg lige her og status efter en uge her.

Tak fordi I har været så søde omkring disse indlæg! Og tak for de mails jeg har fået – det er “rart” at høre, at jeg ikke er alene. (“rart” fordi jeg jo ville ønske I ikke døjede med det ;-) )

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @incredibabydk, facebook @incredibaby og snapchat på "sanneagersnap"

3 kommentarer

 • Maria

  Hej :)
  Læste lige dit indlæg og kender så meget til frustrationen over uren hud, ar, og hvor meget det påvirker en. Jeg kan sagtens se en forskel :) jeg er selv på jagt efter produkter til rødme, urenhed og ar, til meget sart hud. Jeg har desværre ikke haft held med noget endnu og har en da også forsøgt med laser behandling, men det har kun gjort det pænt for en periode. Nu er det så tilbage ved det gamle igen med nye udbrud og ar/røde mærker efterfølgende. Jeg har selv tænkt på dermaroller, men ved ikke om jeg tør kaste mig ud i det. Jeg søger efter nye råd. Min hud er tydeligvis stresset og det hjælper jo ikke ligefrem på det hele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • WOW! Så FIN! Jeg kan i DÈN grad se en forskel!!! Det er da vildt!!! Kan det os fjerne pigmentskader mon?? P.s. du er sgu altid så pæn!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Tusind tak skønne du! Og P.s. Nu smigrer du altså. Og det virker mega meget. Du har totalt plus-points på kontoen ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ualmindelig almindelig