Incredibaby
Noget om Elliots far

Opskrift: Fisk, der ikke smager af fisk!

IMG_4459

Jeg må indrømme, at jeg er en af de mange danskere der ikke kan lide fisk. Jeg er simpelthen bare ikke fan af smagen, med mindre det er sushi. Det er faktisk lidt pudsigt, at jeg elsker (som i: ELSKER!!!) sushi, men ikke bryder mig om tilberedt fisk.

I dag faldt jeg dog over en opskrift hos Mariasom jeg simpelthen måtte prøve.

Og den smagte så lækkert og ikke-fishy, at jeg altså føler mig nødsaget til at dele den. Jeg tror, at den vil gå rent ind hos børn! Elliot var lidt halvsur i dag, så aftensmad stod tydeligvist ikke på hans agenda. Men der er rester til i morgen, så der får han lov at få samme menu ;-)

Jeg er ikke god til at følge en opskrift slavisk, men jeg brugte Marias opskrift som kraftig inspiration! Så tjek den ud lige her, hvis I heller ikke er alt for gode til den der smag af fisk ;-) Og jeg lover, at den smager lækkert, selvom man ikke kan lide smagen af fisk :-)

 

IMG_4462_Fotor

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om Elliots far