Incredibaby
Hvad faen rager amning dig?!

Dagen jeg tog testen – erindringer fra min graviditet

I dag er det den 6. maj. 28. dag i min cyklus (tror jeg i hvert fald, for jeg har ikke holdt styr på det – men jeg er i hvert fald temmelig sikker på, at det er i dag jeg skulle have min menstruation. Sidste gang kom den klokken 8 om morgenen, men det gjorde den ikke i dag.

Det giver sådan set meget god mening, for jeg så noget helt andet i morges (efter jeg havde tisset på en pind, naturligvis). 2 fine streger dukkede op, og jeg tog naturligvis en test mere, som altså viste det samme.

Så nu skal Elliot altså være storebror. Engang midt i Januar. Temmelig dårlig planlægning fra vores side, for lur mig om jeg ikke føder omkring jul i stedet – i hvert fald hvis jeg føder i uge 37 som sidste gang. Men pyt med det – jeg er bare så glad for det lykkedes i første forsøg. 21 måneder bliver der imellem de to, og det synes vi er helt perfekt.

Mads er sindssygt glad, og er totalt klar på at have 2 småbørn i huset. Vi har ofte talt om, at 2 års aldersforskel ville passe os super godt, så det kunne faktisk ikke være bedre.

Jeg har ikke mærket en helt masse til noget som helst udover ømme bryster. Det kommer nok også først senere, tror jeg. Med Elliot havde jeg ikke de helt vilde symptomer, så det får jeg måske heller ikke bøvl med denne gang. Det håber jeg i hver fald ikke.

Shit, vi skal sgu have en baby mere. Forældre til to – det lyder ret voksent. Hvornår fanden er vi blevet så voksne?! Det kommer sgu snigende helt uden man ser det. Og så står man her. Med en positiv graviditetstest og et smil på læben.

Livet er skørt (og skønt), ikke?

IMG_3578

 

Indlægget her skrev jeg på dagen hvor vi fandt ud af, at vi ventede os endnu en lille Bisp Agersnap. Hos Fenjadora skriver hun en fast graviditetsdagbog – så der kan I læse noget lignende.

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad faen rager amning dig?!