Incredibaby
Mommy-quizzen: Mig og min Tinder baby svarer

Endelig kender vi kønnet! :-)

IMG_4583

Som I nok har opfanget, så skal Elliot være storebror. Til januar udvider vi flokken og bliver til en familie på 4. Vi glæder os allerede som sindssyge!

Vi vidste allerede, at der var lav risiko for downs syndrom, for vores nakkefoldsscanning gik super godt.

Næste store spørgsmål var jo så, om det er en pige eller en dreng der gemmer sig i maven- og det fik vi endelig svar på i dag. Nøj, jeg har glædet mig hele dagen! Heldigvis havde jeg travlt på jobbet, så tiden gik temmelig hurtigt alligevel :-)

Vi var til scanning hos jordemoder.dk i Fredericia, og betalte 450 for en kønsscanning hvor hun også tjekkede andre ting igennem. Alt så ud til at være i den skønneste orden, og jordemoderen var super sød! Det var en super god oplevelse, og som I kan se på billedet herunder, så er der ingen tvivl: Vi får en lillebror! :-D

Jeg tænker, at der kommer en lille kopi af Elliot ud om et halvt års tid! ;-)

Vi var naturligvis fuldstændig lykkelige uanset kønnet, men jeg glæder mig sådan til et brødrepar med kun 2 års forskel som kan dele alt med hinanden. Jeg glæder mig til at se hvordan de forhåbentlig bliver hinandens bedste venner og så fryder jeg mig lidt over, at vi ikke skal ud at købe en helt masse tøj ;-) (rent økonomisk fryder jeg mig i hvert fald)

IMG_4578

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

6 kommentarer

 • Ann

  Stort tillykke med en lille dreng 👍❤️
  Og ja er en af dem der ikke skriver endnu en dreng da det i mine ører lyder som det er helt det samme at få endnu en dreng .
  Kan stolt sige jeg er mor til 3 skønne drenge, som er lige så forskellige som dag og nat.
  En på 6 -4 og 6 mdr og de har så meget glæde af hinanden .
  Du kan kun glæde dig 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpestort TILLYKKE ❤️ Det bliver fantastisk for jer! Mine tre tætte drenge har så meget glæde af hinanden 🏃🏼🏃🏼🏃🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Kæmpe stort tillykke 😃 Jeg er den heldige mor til to drenge på hhv. 23 og 5 måneder (travlt) og det er fantastisk. Jeg havde også gemt det allerfineste af storebrors tøj, men gæt lige om det er det gamle eller det nye, jeg hiver op af skuffen hver dag ;-) jeg troede, jeg glædede mig til at se lillebror i det tøj, som havde en form for “affektionsværdi” for mig (jeg har kun gemt det, vi har været allermest glade for), men det viste sig, at jeg glædede mig mere til at få ham i de få nye køb 😊 Men jeg køber altså heller ikke helt vildt, som første gang 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Stort tillykke!😄 Jeg har selv to drenge med 2 års mellemrum – de er lige blevet 3 og 1 år. Jeg glæder mig også til at se de to krudtugler vokse op sammen og forhåbentlig få masser af glæde af hinanden med den korte aldersforskel. Det begynder allerede så småt nu synes jeg, og det er så dejligt❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-luise

  Tillykke 🎉
  Hvor er din kjole fra? Den er virkelig fin :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Tusind tak! :-) Kjolen er fra H&M’s trend kollektion – og der er altså meget stræk i! Min mave kan være i en str. 34, som jeg har på her :-P

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mommy-quizzen: Mig og min Tinder baby svarer