Incredibaby
Unik -20% rabatkode kun for mine læsere!

Status 1 uge efter sygemelding: 22. uge

I dag er jeg gået ind i min 22. uge – dvs, at jeg er 21+0, og at de første fulde 21 uger er passeret.

Jeg kan huske, at 20+0 var en kæmpe milepæl sidste gang fordi halvdelen af graviditeten var gået. Der har ikke været helt den samme “wow-følelse” over milepælen denne gang. Simpelthen fordi tiden bare er fløjet afsted, og jeg er ikke sikker på, at det helt er gået op for os, at vi faktisk har flere dage bag os end foran os nu.

Vi glæder os som sindssyge. Faktisk synes jeg næsten jeg glæder mig mere denne gang – fordi vi både får et barn, men at vi også giver Elliot en bror. For pokker hvor jeg glæder mig til at se de to sammen! Elliot er så fuld af energi for tiden, og jeg er glad for at der er 2 til at underholde hinanden når vores næste barn når de 1,5 år ;-)

Elliot er indtil videre heldigvis kun kærlig overfor andre børn, og selvom en af de helt små i vuggestuen hev en stor tot hår af ham og efterfølgende rev ham i håret én gang til, så slog han ikke fra sig eller gav igen. Faktisk tænkte jeg lidt, at han da gerne lige måtte forsvare sig lidt – det håber jeg han lærer med tiden, for det var da skide synd for ham (og hans fine hår!).

Jeg har officielt været sygemeldt fra i mandags, men det er i dag en uge siden lægen sygemeldte mig. Dog var jeg på job i fredags for at få afsluttet og videregivet mine ting så vidt muligt.

Jeg synes jeg kan mærke en ændring. Mit bækken er blevet meget mindre ømt, og mine plukkeveer er blevet færre. Det giver mig virkelig et håb om at denne her graviditet kan blive ganske god alligevel – selvom det kræver, at jeg bruger en del af dagen på absolut ingenting lige her på sofaen. Og så kan jeg da roligt afsløre, at hjemmet har haft godt af at der er tid til at tømme opvaskeren om morgenen, og få alt sat i opvaskeren løbende i stedet for om eftermiddagen. Sengen er redt hver dag, og der er luftet ud i løbet af dagen – her er bare lidt pænere og mere overskueligt fordi tingene ikke hober sig op når jeg løbende kan ordne én ting af gangen med pauser. Så slipper Mads også for at fare rundt som en galning når han kommer hjem ;-)

Så alt i alt, så går det godt egentligt. Maven vokser, lillebror sparker en del mere end jeg husker Elliot gjorde, og Mads er glad for sit nye arbejde! :-)

14159813_10153741803296466_643596573_n

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Unik -20% rabatkode kun for mine læsere!