Incredibaby
Flad mave lige efter fødslen? Gu gider jeg ej!

Graviditetskjoler i stræk vol. 2

asos bardot

Det er ikke ligefrem første gang jeg laver et indlæg som dette, men jeg kan se de er temmelig populære. Og eftersom jeg selv elsker at få lidt inspiration til min graviditetspåklædning, så nyder jeg faktisk også at lave disse indlæg til jer. Jeg bruger, indrømmet, lang tid på at snuse rundt på diverse webshops på nettet – og derfor har jeg også altid nogle ting til at ligge i min kurv rundt omkring ;-) Udover fine kjoler har jeg alvorligt brug for en kjole i velour her til efteråret. Jeg er vild med, at det kommer så meget frem. Jeg er lidt forelsket i velour og læder sammen – men jeg er ikke overbevist om, at jeg finder et preggo-outfit der kan forene de to…

Kjolen jeg er iført på billedet øverst i indlægget er fra asos, og jeg har fundet én magen til – blot med en smule ærme på :-)

Denne er på tilbud, og ellers er denne kun en lille smule dyrere (men til gengæld findes den i alle størrelser)

Jeg har kig på denne meget fine blondekjole fra Mamaliscious, som minder om en blondekjole jeg havde på (og vist på instagram) for et par uger siden.

Strut

Denne kjole er en smule dyrere, men åh den er pæn! Og endda også en amme-kjole!

strut1

Nu hvor juletiden og vintertiden nærmer sig, så har jeg det enormt godt med bordeaux. Det er som om, det bare passer til tiden tror jeg. Denne kjole er fyldt med stræk, og ærmerne er også perfekte når man begynder at få lidt mere sul på kroppen ;-)

strut2

Sidst, men ikke mindst, så er denne kjole også stadig på tilbud til næsten halv pris, og den er altså så skøn at have på!

asos4

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flad mave lige efter fødslen? Gu gider jeg ej!