Sanne Agersnap
-20% på ventekjoler - kun til jer!

Graviditetsdagbog: 24. uge.

Så gik endnu en uge, og der er 119 dage til termin. Jeg nærmer mig 6. måned af graviditeten, og jeg kan mærke det i kroppen. Barnet er vokset til næsten 600 gram hvis han følger gennemsnittet. Elliot var i lang tid lidt mindre end gennemsnittet, men på det her tidspunkt i graviditeten tror jeg de fleste babyer følges nogenlunde ad :-)

Det kan mærkes, at han de sidste 3 uger næsten har fordoblet sin vægt. Jeg synes pludseligt maven føles meget tungere, den er vokset, og han sparker så meget hårdere end han gjorde for blot 3 uger siden. Det er helt vildt, at de vokser så meget på så kort tid. Og de vokser jo kun mere og mere for hver uge. Der er ikke noget at sige til, at man kan føle sig tung og udmattet af og til. Der er heller ikke noget at sige til, at man udvikler et bånd til dem allerede lang tid før de er født. Men kan virkelig mærke deres udvikling selvom de ligger godt gemt inde bag maveskind og fostervand.

Umiddelbart husker jeg ikke, at Elliot sparkede ligeså ofte som lillebror gør. Det er helt vildt om aftenen inden sengetid. jeg må ofte ligge og vente en 10 minutters tid før jeg kan lukke øjnene fordi han roder sådan rundt derinde. Det er altså hyggeligt! :-)

I går havde jeg en dag med ret massive plukkeveer fra før klokken 18.00 og resten af aftenen. De har ikke generet mig i nat, men jeg kan mærke dem igen her til morgen. Jeg tænker, at det er positivt de ikke vækker mig om natten, og jeg ser tiden an. Hvis det bliver ved i dag giver jeg min jordemoder et kald – mest fordi jeg ved, at det er bedre at ringe en gang for meget. Jeg er dog ret rolig omkring det, da det jo var sådan med Elliot også. Og jeg synes selv jeg har en okay føling med hvornår det bliver for voldsomt. Så nu må vi se hvordan dagen udvikler sig i dag. Elliot er først blevet afleveret 8.30 i dag, så jeg henter ham først ved en 14-tiden. Så jeg har stadig 4 timers total ro :-)

14359670_10153775282666466_646205629_o

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

-20% på ventekjoler - kun til jer!