Sanne Agersnap
Graviditetsdagbog: 24. uge.

Instagram: Dem følger jeg.

14423833_10153790415336466_1065816646_o

Jeg indrømmer det uden at skamme mig (apropos skam, så overvejer jeg at se hele serien forfra igen!): jeg er vild med Instagram, og temmelig afhængig. Det er det fedeste medie, synes jeg. Jeg elsker at få et indblik i folks hverdag eller få inspiration til alt lige fra mad til babytøj. Det er fantastisk jo?

Men hvem følger jeg selv? Det ved jeg sgu egentligt ikke om nogen gider at vide, men det finder vi jo ud af. Her får I i hvert fald mine anbefalinger – og jeg håber ikke I kender dem alle i forvejen (I ved, så jeg i det mindste kan bidrage med noget lidt nyt).

mariavestergaard.dk

Maria er mor til en skøn lille datter, men er egentligt mest af alt madblogger. Livstilsblogger, tror jeg måske er et mere passende ord. Hun laver sindssygt meget lækkert mad, og jeg bliver altid lidt sulten når hun lægger noget op. Hun er ikke sund-mad fanatiker, hvilket jeg elsker. Det passer nemlig så godt ind i vores spisevaner, at der både er plads til det sunde og det knapt så sunde, men lækre!

suslivingdk

Instagramprofil med mega meget sejt gør-det-selv renovering. Sus er i gang med at renovere et hus, har datteren Noelle, og venter en lille ny lige om snart. Mega sejt hjem, og virkelig en anderledes bolig de er i gang med at skabe sig!

muttimutticom

Mor til 2, skide sjov, og ejer en masse selvironi. I like it!

gittemoeller

Endnu en mor. Til 3 styks. Ved første øjekast har hun en virkelig pæn profil, men når man læser teksten til hendes billeder, kan man ikke andet end at trække på smilebåndet. For det er altså sjovt. Hun dukker ofte op på min udforsk, men har først i dag fået trykket “følg” – det tager mig ofte længe at følge folk fordi de ofte dukker op i min udforsk når jeg følger med derinde engang imellem :-)

notsomumsy

Profil med temmelig mange sjove facts og quotes omkring det der med at være mor. De får mig tit til at grine højlydt, og jeg elsker at de deler billeder fra en masse forskellige mødre rundt i verden :-)

pudderdaaserne.dk

Fordi jeg er afhængig af deres gode tips, kritiske stillingtagen til ingredienser i kosmetik (og til hysteri omkring det!), og fordi de holder mig opdateret på hvad der rører sig indenfor skønhed.

Det var det for denne gang. Jeg tænker, at I nok kender nogle af dem i forvejen, men måske gør I ikke? Jeg følger ikke engang 450, så jeg kunne faktisk godt bruge nogle nye tips til hvem man skal følge. Det skal ikke være hvidt-i-hvidt bolig profiler, det skal ikke være fyldt med konkurrencer, jeg orker ikke skjult reklame, og de skal ikke lave bytte-bytte-købmand anbefalinger og pakke det ind som noget helt oprigtigt (I ved, hvor man lader som om, at man liiiige er faldet over en profil samtidigt med de er faldet over ens egen profil. Det orker mit temperament ikke ;-) ) Men helt oprigtige profiler, der deler lidt af deres hverdag eller som er god inspiration til et eller andet – dét er jeg meget interesseret i. Så kom med det: Broaden my horizon!

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

1 kommentar

  • Sarah

    Tusind tak for dine gode anbefalinger – kan med glæde meddele dig, at jeg ikke kendte dem i forvejen ;-) Jeg kan klart anbefale Valdemarsro – en god del af lidt af det hele. Følger hvert eneste indlæg! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Graviditetsdagbog: 24. uge.