Sanne Agersnap
Har I set de nye flyverdragter fra Legowear?

Dermaroller+serum: Før/efter

Annonce

14483740_10153803945001466_927711251_n

Jeg modtog for et par uger siden en gave i form af en dermaroller og en silky skin serum spray fra DM Skincare. Serummen skulle beskytte huden mod bl.a. akne og pigmentering. Dermarolleren “snyder” huden til at tro, at den er beskadiget, og stimulerer hudens kollagen og produktion af nye friske hudceller. Jeg har stadig en smule rødmen og ar efter min acne i sidste graviditet, selvom jeg er kommet rigtig langt med brug af de rigtige produkter. I kan se hvad jeg har haft held med i indlægget her.

Jeg har brugt dermarolleren i et par uger, således at jeg har rullet i 2 dage, og holdt 1 dags pause. Serummen har jeg brugt efter rulningen, og inden jeg påfører min ansigtscreme. De dage jeg ikke ruller bruger jeg også serummen inden min ansigtscreme. Serummen er virkelig lækker og nem at bruge fordi den kommer på spray. Det gør den bare en hel del lettere at få fordelt jævnt.

Den største forskel jeg har mærket er helt klart på selve glatheden af min hud – særligt omkring arrene, og så på selve rødmen på arrene. Jeg er spændt på at se hvor meget dermarolleren og serummen kan gøre for min hud, og om jeg med tiden kan få næsten usynlige ar.

Dermarolleren jeg bruger er en af de helt milde til hjemmebrug, og altså ikke de samme der bliver brugt på skønhedsklinikker hvor det er en mere dybdegående behandling. Som gravid har jeg været meget opmærksom på, hvordan min hud reagerede. Man kan opleve, at huden er ekstra sart og følsom når man er gravid. Jeg har intet ubehag følt, og min hud har hverken slået ud eller på anden måde reageret voldsomt. Jeg får en rødmen på de områder dermarolleren er blevet brugt, men der skal ikke være blod efter behandlingen! På DM skincares facebookside kan man se en videoguide over hvordan man bruger en dermaroller :-)

Billeder fra 1. juni efter min sidste omgang med cremer mod acne:

IMG_4430-680x1020

IMG_4437-680x1020

Billeder fra i dag:

14502072_10153803940196466_2025628966_n

14518350_10153803940201466_1955150107_n

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har I set de nye flyverdragter fra Legowear?