Incredibaby
Når følgerne har magten

Graviditetsvenlig ribkjole på udsalg

Annonce

14599681_10153823291706466_411667339_o

Et lille hurtigt pip fra mig her inden Mads kommer hjem fra job. Når han kommer hjem går turen nemlig til Århus, hvor vi skal se lillebror til en 3D scanning. Og så skal vi på running sushi bagefter, hvilket jeg glæder mig vildt til!

Jeg fandt i går denne kjole til kun 149 kr. Det er temmelig billigt ikke? Jeg fik den tilmed allerede leveret til min GLS pakkeshop i dag, så jeg har allerede iført mig den – og den passer dælme.

Det er ikke en graviditetskjole, så jeg var lidt i tvivl om hvorvidt der var stræk nok i den. Men det er der heldigvis! Jeg har købt en str. S, og er 164 cm høj. Min mave måler omkring 92 cm – så har I noget at sammenligne med. Jeg forventer, at jeg kan bruge den det næste stykke tid, og ikke mindst når jeg ikke længere er gravid. Jeg er ikke meget for tøj der ikke kan bruges bagefter, så jeg elsker når jeg finder kjoler som kan begge dele.

Jeg ville egentligt bare lige hurtigt tippe om det, hvis nu I skulle stå og mangle en billig kjole :-)

14488999_10153823291716466_736935339_o

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når følgerne har magten