Incredibaby
Man må sgu gerne synes, at det er hårdt

Husrenovering: Brændeovn og skifervæg

For noget tid siden fortalte jeg om vores nyindkøbte brændeovn og tilhørende stenvæg.

Vi er ikke de mest handy typer her i huset – vi kan klare nogle ting selv, men langt fra alt. Og i dette tilfælde måtte vi altså hyre en professionel til at sætte væggen op. Det skulle gøre præcist, ordentligt – og uden at skære forkert i alt for mange af de lidt dyre sten, som er brugt til væggen.

Væggen tog ca. 4 timer at sætte op, og jeg er SÅ tilfreds med resultatet! Det bryder rummet lidt, giver noget råt til indretningen, og så er det fandme pænt, synes jeg. Jeg ved godt, at en skifervæg ikke ligefrem er noget banebrydende nyt i indretningsperspektivet, men jeg synes det passer så fint til vores ellers meget lyse stue. Og forestil jer lige de fine farver der kommer frem når flammerne får lov at danse derinde. Pænt, ikke? Det tror jeg i hvert fald, at det bliver ;-)

I denne uge skal skorstenen monteres, og glaspladen under brændeovnen skal ind på plads. Og så er vi sådan set klar til vinteren, og en dejlig varm stue når babyen ankommer. Jeg glæder mig allerede!

Og nu er jeg bare nednu mere opsat på at få vores køkken renoveret, for det falder simpelthen bare udenfor stilen. Vi renoverer jo lidt af gangen, så man kan efterhånden tydeligt se, at det nok ikke er os der har bestemt udseendet på køkken og bryggers. Men om et års tid er vi måske efterhånden kommet igang med det projekt også – men sådan noget kan trække ud. Især for os, som er afhængig af andres hjælp ;-)

14741613_10153854131081466_1890125649_n

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man må sgu gerne synes, at det er hårdt