Incredibaby
Husrenovering: Brændeovn og skifervæg

29. uge, og vægt på mor og baby

I dag står der 28+1 på med graviditetskalender, hvilket betyder at 3. trimester er skudt i gang.

Og det går faktisk fint. Den sidste uges tid har plukkeveerne opført sig nogenlunde pænt, og jeg synes faktisk jeg har det rigtig godt. Overskuddet er ret stort, jeg sover godt om natten for tiden, og Elliot gør det samme (og min søvn hænger jo unægteligt temmelig meget sammen med Elliots ;-) )

I dag har jeg været ved jordemoder. Jeg havde en tidlig tid, så jeg er allerede hjemme igen :-) Alt så fint ud, og de var fint tilfredse. Babyen er stadig en smule til den lille side, og de skønnede ham til omkring 1 kg. Min egen vægt har jeg vist ikke brugt spalteplads på herinde – mest fordi jeg finder det lidt uinteressant i forhold til eksempelvis babyens vægt. Men der er nogle stykker der har spurgt og jeg kan godt forstå, at det nogle gange kan være rart at høre hvordan andre tager på. Jeg har ikke taget super meget på endnu. 6,5 kilo er det blevet til. Men – sidste gang kom meget af vægten også først hen imod slutningen af graviditeten, så jeg tager det helt roligt ;-) Til gengæld har maven en god størrelse, for han har åbenbart lidt af en swimmingpool at boltre sig i derinde.

Det er lidt en underlig ting, det der med pludseligt at blive vejet og målt når man jo er voksen, og ikke er blevet målt siden man gik til børneundersøgelser. Og så skal man tisse i en kop i tide og utide, og svare på temmeligt personlige spørgsmål – det er i sandhed noget for sig selv at være gravid.

Men egentligt ville jeg bare fortælle, at alt går godt – og at jeg er gået i gang med “slutspurten”, som nogle kalder det. I virkeligheden føles det stadig som et marathon, for 12 uger er altså lang tid når man er gravid ;-)

Bukser her / Top her

14794027_10153865772116466_953061790_n

… og ja, Elliot har savlet på mine bukser 2 sek. inden billedet blev taget ;-)

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husrenovering: Brændeovn og skifervæg