Incredibaby
Amme-situationen

Jeg ér ikke min vægt

Jeg er mange ting. Jeg ved ikke hvilken rækkefølge jeg skal bruge. Mor, kæreste, kvinde? Jeg er i hvert fald alle de 3 ting. Jeg er også glad, lykkelig og generelt velsignet med et ret lyst og positivt sind. Det er en kæmpe gave at kunne se ud over de negative ting der nu engang kan opstå på livets vej. Jeg er lidt for afhængig af sukker, men jeg tror samtidigt også på at man skal forsøge at hvile i sig selv og den krop man har. Rose den i stedet for at kritisere den hver dag. Uanset hvordan vi ser ud, så har vi alle en krop der fortjener ros på den ene eller anden måde.

En ting jeg ikke er, er min vægt. Eller min mave efter 2 graviditeter. Disse ting beskriver på ingen måde mig som person. De beskriver ikke hvem jeg er. Slet ikke.

Jeg skal ikke brokke mig, det ved jeg godt. Jeg ser ganske fornuftig ud, også taget i betragtning at jeg netop har 2 børn. Men faktisk har det ikke noget at gøre med, hvad der står på vægten eller hvor stram min mave er. Det handler faktisk om, at jeg ikke ér min vægt eller krop – uanset hvordan den ser ud. Heller ikke selvom andre synes min krop er pæn.

Jeg synes der er sindssygt stor fokus på kroppen i dag. Og især også blandt mødre. Det er jo virkelig populært at træne meget, blandt alle aldersgrupper efterhånden – og der er naturligvis mange mødre der både træner meget før, under og efter en graviditet. Og som jeg skrev i indlægget herså synes jeg det er skide sejt – så længe det ikke bliver sygeligt. Og så synes jeg jo bare ikke der er grund til, at ville slette alle spor efter en graviditet. Man må vel gerne kunne se, at man er mor? Personligt har jeg sgu ikke noget problem med, at man nok godt kan se på mine bryster, at de har ammet Elliot. Og de bliver sgu nok ikke kønnere af at jeg også har ammet Elton. Hvis jeg en dag kigger mig selv i spejlet og indser at jeg faktisk bliver ked af det hver gang jeg får øje på min krop – så gør jeg noget ved det. Men jeg tror bare vi når længst med at arbejde på at acceptere os selv som vi er, før vi begynder på det helt store transformationsproces. Så har man ligesom en god solid base at arbejde udfra – og vi knækker ikke nakken hvis vi ikke står med den ønskede drømme-krop efterfølgende.

I en tid med så stor fokus på kroppen tror jeg bare det er vigtigt, at vi minder os selv og hinanden om, at vi ikke er vores vægt. Vi er så meget mere end det.

img_7944

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amme-situationen