Sanne Agersnap
Kylling i pikantsovs

Må man gerne sige, at det er nemt?

Der er temmelig stille herinde i øjeblikket i forhold til normalt. Jeg behøver nok ikke at forklare årsagen nærmere ;-) På instagram er der dog dagligt action – primært baby-spam, så det skal man nok kunne lide. Ellers tror jeg min profil er liiiidt irriterende at kigge på. Jeg skal dog nok befri jer fra #mitguld #elskerelskerelsker eller #langsommorgen. De hashtags har vist snart fået presset citronen nok nu. Vi må finde på nogle nye. Jeg går i tænkeboks. Undskyld hvis nogen føler sig truffet – det er bare sjov og spas ;-)

Nå, men dagene går altså med at lære vores nye lille søn at kende, og at finde nye rutiner i en ny hverdag. En hverdag med 2 børn.

Det går faktisk godt. Det går rigtig godt. Elton er et meget mildt og tålmodigt barn indtil videre. Han spiser godt (efter 20 dage var han 700 gram over fødselsvægten….) , sover fornuftigt de fleste nætter, og så kan han godt lide at ligge og observere når han er vågen. Der er ikke meget volumen på hans lyde endnu, og faktisk kan det tælles på én hånd hvor mange gange han har grædt. Det handler selvfølgeligt også om, at han får mad ret hurtigt når han begynder at brokke sig lidt. Det har jeg jo ret god tid til at sørge for når Elliot er i vuggestue indtil en 14 tiden.

Han bøvler ikke med mavekneb endnu (thank God!), og han er stadig god til selv at falde til ro når han synes det er tid til at sove. Et ret anderledes barn end storebroren som havde et ret stort behov for hjælp til at falde til ro. Om natten sover han op ad mig, og han ligger da også stadig meget på mit bryst i løbet af dagen. Måske har han nemmere ved at falde til ro alene pga. hud-til-hud kontakten resten af dagen? Jeg aner det ikke. Han ligger i hvert fald ofte i sin rede i sofaen og sover af sig selv, og det nyder jeg altså. Så sidder jeg og kigger på ham og nyder at barselslivet både er rygende hektisk og vidunderligt roligt. Det er en sjov kontrast at være i hver eneste dag :-)

Elliot er også begyndt at sove endnu bedre end før. Det er virkelig god timing, eftersom Mads jo skal afsted på arbejde hver morgen, og jeg ville være lidt presset hvis jeg skulle løbe efter Elliot og amme Elton også. Det er bare nemmere at være overskuds-mor med søvn på kontoen. Så får man nemlig også ordnet vasketøj og gjort rent i løbet af en dag ;-)

16559192_10154155004156466_592285860_n

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

1 kommentar

  • Jaaaa man må :D Det er dejligt at høre. Min veninde, der er ‘nybagt’ mor (5 mrd) og jeg talte om, at mødre i mødregruppe og på nettet ofte battler om hvem der har det hårdest, det barn med flest spændende symptomer og behov, hvem der er oppe mest om natten af dem, osv, istedet for at prale lidt med succeserne :D Realiteter, ja tak – men brokklub, nej tak.

    Skønt input.

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylling i pikantsovs