Incredibaby
Vi skal giftes!

Sådan friede han

Shit, en clickbait overskrift, hva’? ;-) Ja, eller det er sådan set det indlægget her handler om. Frieriet altså. Så I får altså præcis det I “kom” efter – I’m predictable like that ;-)

Nå, men vi skruer lige tiden tilbage til den 11. februar. Lørdag. Ugens bedste dag.

Mads stod op sammen med Elliot, og sagde at jeg bare kunne sove videre. Elton lå også og sov og var blevet ammet. Så jeg trak uden brok dynen godt op, og sov videre. Mads kom på et tidspunkt ind og spurgte om jeg ville have noget morgenmad. Jeg havde hovedpine, så faktisk ville jeg gerne lige vente lidt med at spise. Jeg faldt i søvn igen uvidende om, at jeg lige havde ødelagt Mads’ planer. Da jeg vågner næste gang er klokken 9, og Mads og Elliot kommer ind med en bakke. Morgenmad på sengen – dét sagde jeg ikke nej til ;-)

Da vi har fået hældt kaffen op og jeg sidder med en skive æble i munden popper der nogle ganske romantiske ord ud af Mads’ mund, og inden jeg får fattet hvad der foregår, så er der et vaskeægte frieri på bordet. Med ring og det hele. Og så græd jeg. Det gør jeg tæt på aldrig nogensinde, så jeg tænker det må have været rart for Mads at se, at jeg altså faktisk godt kan fælde en tåre – eller faktisk en hel del tårer.

Nu behøver I ikke at få vores private ord serveret, men jeg kan da afsløre at jeg sagde ja.

Midt imellem dyner, kaffe, børn og tegnefilm blev vi altså således forlovet. På den mest perfekte måde, hvis I spørger mig :-)

Brylluppet skal stå til efteråret, og vi ved allerede i store træk hvilket slags bryllup vi gerne vil have. Jeg kan eksempelvis afsløre, at bryllupskagen nok bliver ret utraditionel eftersom gommen ikke er særlig meget for lagkage. Og så jeg lidt frem og tilbage mellem en mere klassisk brudekjole med en smuk ryg, eller en mere afslappet kjole – med en smuk ryg ;-) Spændende at se, hvad det ender med.

Let the planning begin! :-D

16780561_10154178399566466_1818155525_n

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi skal giftes!