Incredibaby
Tænk, hvis du kunne hjælpe andre med at blive gravide

Hvordan bliver brylluppet så?

bryllup

Oktober 2017. Om 7 måneder. Når sommeren går på hæld. Da skal vi giftes. Gisp – det er snart. I hvert fald, når man skal planlægge et bryllup. For der er altså mange ting man skal have styr på. Og tage stilling til. Og undersøge.

Jeg er ikke typen, der har drømt om mit bryllup. Jeg har da vidst, at jeg gerne ville giftes en dag. Men det er også nogenlunde dét. Mere har jeg ikke tænkt på, egentligt.

Da vi satte datoen, vidste vi kun én ting. Det skulle ikke være et stort prinsessebryllup. Det passer bare slet ikke til os. Og så er vi heller ikke villige til at bruge så mange penge på det. Budget er nok en af de ting man taler ret meget om, i forbindelse med planlægningen af et bryllup. Vi ville i princippet gerne holde et budget-bryllup. Men med de ting vi gerne vil have, så kan det bare ikke helt lade sig gøre. Normalt siger man 1000,- pr kuvert inkl. alt, og det kommer til at passe meget godt. Vi inviterer omkring 70 personer, og fandt altså hurtigt ud af hvor svært det er at lave en gæsteliste. Man vil jo gerne have alle med – men så ryger budgettet altså bare ret hurtigt ud af vinduet!

 

bryllup2

 

Et oktober-bryllup er uden for højsæsonen, hvilket også tiltrak os ret meget. Sommer 2018 var også en mulighed, men vi ville faktisk gerne have et bryllup som ikke var i højsæsonen – der er bare ret meget run på bryllupper i sommerperioden, og for os gjorde det ingen forskel. Det er måske igen en effekt af, at vi ikke har de store bryllups-drømme med i bagagen. Vi vil egentligt bare gerne giftes og fejre det med vores venner. Al pynten og selve stilen osv. er nok i virkeligheden mest mit behov. Mads er så sød at give mig nogenlunde frie hænder, så længe det ikke bliver for pyntet. Der er vi heldigvis helt enige. Det bliver nok et meget typisk nordisk bryllup, tror jeg :-)

bryllup1

Billederne i indlægget her er fra pinterest, og er nogle af de små moodboards jeg har lavet indtil videre. Jeg er spændt på hvordan det hele ender ud – jeg har jo allerede købt kjolen ;-)

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tænk, hvis du kunne hjælpe andre med at blive gravide