Incredibaby
2 børn under 2 år: En status

Velkommen til barselslivet : Barn nummer 2

img_1307
Jeg praler jo sådan af, at det går skide godt herhjemme. Og det gør det virkelig også. Men altså. Det går jo aldrig heeelt glat med 2 børn i huset…

Barsel med barn nummer 2:

 • Genopvarmning af din kaffe. Hele. Tiden! Det må være den ultimative beskrivelse af barselslivet. Uanset antallet af børn…
 • At tage chancen og hoppe i bad imens barnet sover. Man går i gang med at barbere ben, hvilket ikke er sket de sidste par uger (eller længere!). Man når ét ben. Imens den 2-årige gennemroder samtlige skuffer på badeværelset og splitter 3 tamponer i atomer. Babyen vågner. Resten må så åbenbart vente. Benene er alligevel også så ligblege, at shorts ikke er en mulighed pt.
 • Når du efter et bad står og kigger i spejlet og tænker “det er sgu da ikke så skidt, egentligt. Man kan da sådan nææææsten ikke se, at jeg lige har født.” hvorefter du lige bliver mindet om, at den der amme-bh nok hellere lige må komme på i en fart. Malkeko for alle pengene… Sexy.
 • Du finder på en lækker aftensmad. Bruger tid på at lave det, og stiller det glad på bordet. Den 2-årige siger “ad”, rynker på næsen og gider ikke spise. Babyen vågner og vil gerne spise. Du sluger din mad, og sætter dig til at amme i stedet. Din kæreste siger, at maden smager dejligt…
 • Imens du laver aftensmaden er begge børn med i køkkenet. Du vender dig om og finder ud af, at den 2-årige synes, at dine Rosendahl-skåle ligner en hat. Som babyer skal have på…
 • Du går på wc, og nyder 2 minutter for dig selv, fordi babyen sover. Indtil det går op for dig, at den 2-årige er hjemme. Og han vil gerne sidde på skødet. Imens du tisser. Og han giver ikke op. Nogensinde.
 • Når man efter nattens fodringer af barnet, finder ud af præcist hvor klamt mælk kan lugte. Amme-indlæg eller flaske, it doesn’t matter. Begge dele mega stinker! Yikes.
 • Du har vasket den samme omgang vasketøj 2-3 gange, fordi du bliver ved med at glemme den bagefter. Og nu kan du ikke helt huske, og det var ren tørretumble-vask. Du håber!
 • At løbe tør for mælk fordi den blev brugt til den 2-åriges morgenmad, og være lidt for doven til at gå over og købe en ny. Og derefter overveje, om brystmælk mon egentligt ville smage klamt i en kop kaffe? (Bare rolig. Jeg har ikke gjort det. Men altså… det ville da være billigt og praktisk…)
 • Når klokken nærmer sig 19, og du ved at det er sengetid for den 2-årige tornado lige om lidt. Og glad tænker på den plade Marabou som skal fortæres bagefter. Imens du skal sidde stille. I sofaen. Og slappe af. (…og du kommer i tanke om, at du også har en baby. Som skal ammes. Og skiftes)

Og når du går i seng, tænker du tilbage på dagen. “Sikke en dejlig dag”, tænker du. Og glæder dig til endnu en dag i morgen. Det er noget sjovt noget, det der med at få børn ;-)

 

*jeg tager lige et billede af dem begge på én gang*… Fail.

img_4962

Dér var de. Alle 3…

img_4978

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

3 kommentarer

 • Stine

  SPOT ON! Kan nikke genkendende til det meste du skriver søde, især den med den kolde kaffe 😂 Og så har jeg her kl 20 stadig ikke nået at få aftensmad selv, fordi dagen er gået med at varte og pleje sin syge 2-årlige, som nu ligger i sin seng, men stadig ikke sover pga hoste, og grædende kalder på sin mor hver 5 min! Nå ja og samtidig er der babyen, som lige valgte at overspise og derfor gylpede ud over det helt, alt imens at storebror kaldte fra sin seng 😬 og nå ja, så har storebror sovet mellem os de sidste to nætter pga sygdom = slet ingen søvn (er jo i forvejen vandt til at baby vil spise hver 2-3 time om natten også) .. og til sidst, jeg glemte at sige at jeg har været selv med dem hele dagen og manden er til møde iaften og kommer sent hjem! 😴 og så har jeg iøvrigt også bakset begge unger med i bilen og til lægen for at få tjekket storebror. Men ja, jeg elsker stadig at være mor – og det er jo det største at være beriget med disse to drengebørn 💙 Gaaab og godnat her fra 💤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg glæder mig allerede! 2 uger til termin med dreng nr 2, og bekymringerne om storebror (på 2 år) og havd reaktion er væk.. det skal nok gå. MEN et lille indlæg om tasken.. The Bag.. til fødegangen, 2. Gang, ville være så fedt. Er igang med den nu, men… hvor meget og hvor lidt osv :) god dag til jer alle 3.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Hej Henriette,

   Skønt at høre! :-) Jeg har udgivet indlægget med tasken nu – det lå bare og manglede lidt detaljer. Så nu er det klar! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 børn under 2 år: En status