Incredibaby
Barnedåb, vaccination og mellemørebetændelse

Om at være alene med børnene

I dag er en gråvejrsdag med non-stop regn. I hvert fald her hvor vi bor. Det må være nogenlunde det værste, når man har en 2-årig og en baby. Alene.

Elliot vil gerne udenfor at lege. I går var vi udenfor både om formiddagen og 2 gange om eftermiddagen. Han elsker at være udenfor, og vores have er heldigvis efterhånden en lille mini-legeplads, så vi behøver ikke at gå langt for at komme udenfor. Det behøver man naturligvis aldrig, men nu er jeg ikke typen der render rundt og klatrer på træstammer i skoven og hopper i vandpytter med en 3 måneder gammel Elton på armen. Kald det mangel på overskud, eller dovenskab – jeg sætter i hvert fald pris på vores udendørs legetøj ;-)

img_5830

Når Mads tager afsted ser vi gerne tegnefilm i soveværelset indtil Elton har spist og har fået skiftet bleen. Han spiser gerne ved en 5.00 tiden og igen omkring kl. 7.30. Så passer det med, at vi står ud af sengen omkring kl. 8.00. Det første Elliot gerne vil, er at spille sit vildkatten spil. Morgenmaden spiser han sammen med Mads, inden han kører på job. Så vi bruger gerne en times tid på at spille spil imens jeg drikker kaffe og Elton for det meste tager sig en lur. Elliot holder jo fri sammen med os hver fredag, så vi har efterhånden fået en rytme i dagene hvor jeg har begge drenge herhjemme alene. Når det ikke regner går vi gerne udenfor en tur om formiddagen også. Bare en times tid. Så har jeg Elton med i viklen eller i vognen. Han sover stadig en del, så det plejer at passe nogenlunde. Og ellers sidder han jo bare og kigger :-)

img_1741

Elliot sover lur fra 11.30- 14.00 de fleste dage. Nogle gange lidt mindre. Andre gange lidt mere. Han kan stadig ikke undvære sin middagslur. Slet ikke :-) I dag sover Elton samtidigt med Elliot. Det sker ikke hver dag, og han har endnu ikke vildt meget rytme i sin søvn udover om natten. Der sover han fra 20.00-04.00/05.00 før han spiser. Engang imellem vågner han og får mad omkring klokken 02.00 også. Han sover sammen med mig i sengen, så for min skyld kunne han spise hver 3. time om natten også hvis han ville. Det generer mig ikke, for jeg ligger alligevel ned og ammer ;-)

img_5865

Om eftermiddagen får vi lidt at spise, og så læser vi bøger, spiller spil eller leger med bolde. Og ellers går vi udenfor en tur igen, når vejret tillader det. Elliot kan jo sagtens bare få regntøj på, men det er ikke nemt at have Elton med ude i regnvejr, så det sætter lidt begrænsninger på den måde. Men så finder vi bare på noget indenfor :-) Oftest ordner vi også lidt vasketøj, hvilket Elliot synes er vældig skægt. Og så tager det nogenlunde dobbelt så lang tid, men vi har heldigvis ikke travlt ;-)

Det kritiske tidspunkt er oftest mellem 15.30 og 16.30, og der er også der vi ofte tænder for Ramasjang. Det passer ofte med, at Elton gerne vil spise på det tidspunkt og så ser Elliot tegnefilm. Og nogle dage sidder han med en frugtstang, rosiner eller en kiks og hygger sig. Så sidder vi der i sofaen alle 3, og slapper lidt af. Og pludselig hører vi bilen i indkørslen, og så er far hjemme. Og moren ånder lettet op, over at der nu er 2 ekstra hænder ;-)

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barnedåb, vaccination og mellemørebetændelse