Incredibaby
Jeg forstår det bare ikke.....

Sommervenligt regntøj

Annonce

Snart er foråret og sommeren over os. Og forhåbentligt betyder det også, at temperaturen stiger og solen kigger frem. Men at solen kigger frem er ikke ensbetydende med, at regnen ikke gør. Så selvom kalenderen siger sommer, har vi stadig brug for regntøj her i Danmark. Indlægget her er ikke sponsoreret, men er skrevet i forbindelse med mit ambassadørskab for Legowear.

img_1153

I år bruger vi Legowears Summer TEC regntøj, som både fungerer som en sommerjakke hvor vi ikke bruger bukserne, som regntøj og som termotøj. Vindtæt, vandtæt og åndbart – for så slipper vi for at skulle anskaffe os mere end ét sæt overtøj. I kan læse mere om selve funktionerne her. Vi har også brugt tøjet her i den kolde tid, hvor Elliot har haft varmt tøj eller en dragt indenunder. Vi er så glade for det, og så synes jeg virkelig det er pænt. Der er nogle fine detaljer, som lædermærker og seje reflekser og den blå navy-farve synes jeg virkelig er lækker. Den er fin og klar i farven, og perfekt til en lille stor dreng ;-)

img_1145

img_1134

Sættet vi har består af jakke og overtræksbukser med seler. Sættet går fra størrelse 74 og op til str. 128. Fra størrelse 104-152 fås sættet med bukser uden seler og en lidt anden model på jakken. Lynlåsen går langt ned i det ene ben, så det er nemmere for Elliot selv at (prøve at) tage det på. Det lærer vi nok engang, når vi er lidt ældre ;-) Vi har allerede brugt sættet utroligt meget, og det er simpelthen så lækker i kvaliteten – det føles ikke som almindeligt regntøj, og han bliver på ingen måde fugtig under tøjet! :-)

img_1147

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg forstår det bare ikke.....