Incredibaby
Et børnemærke du måske ikke kender?

Gode råd, når du skal prøve brudekjoler

Nu skal jeg jo ikke gøre mig til en bryllups-guru, eftersom jeg hverken er bryllupsplanlægger eller nogens hustru endnu. Derfor bevæger jeg mig alligevel ud på bryllupsterritorie nu. For kjolen har jeg jo faktisk fundet. Og i morgen skal jeg endnu en gang ned til Panayotis hvor jeg har købt kjolen. Jeg skal nemlig finde tilbehør til kjolen – og det glæder jeg mig til! Jeg er så heldig, at min kære storebror også skal giftes i år. Så jeg tager derned sammen med min kommende svigerinde, og så får vi en lille tur ud af det. Uden børn ;-) (eller… Elton er jeg godt nok nødt til at tage med :-D)

Men når man sådan skal ud at se på kjoler, skal man passe lidt på tror jeg. Jeg har i hvert fald nogle ting, jeg personligt synes er værd at skrive sig bag øret inden man tager afsted.

 • Tal med din kommende mand eller kone om hvad budgettet er. Og hold dig til det! Fortæl det når du kommer ned i butikken, og så holder de sig på det niveau. Du skal ikke gå derfra med følelsen af, at du har brugt flere penge end du havde lyst til.
 • Vent ikke for længe – det tager 4-6 måneder for kjolen at komme hjem, og mange skræddere skal have kjolen 6-8 uger før den store dag. Men lad være at tage ud og prøve kjoler halvandet eller 2 år før brylluppet. Der kommer nye kollektioner i mellemtiden – og du kan altså ikke få pengene retur. Ved Panayotis tilbyder de dog at bytte kjolen til en anden hvis du fortryder. Det tror jeg ikke de gør ret mange steder, så det er altså god service.
 • Find ud af, hvad du som udgangspunkt godt kan lide, inden du kommer ned i butikken. Men vær åben og….
 • … prøv forskellige stilarter – også dem du i hvert fald ikke tror klæder din krop. Jeg blev i hvert fald overrasket!
 • Lad være at blive ved at prøve kjoler, bare fordi du synes det er sjovt. Det er ikke en udklædnings-leg, og det gør det ikke nemmere at vælge hvis du har prøvet et utal af kjoler.
 • Tag nogle mennesker med, som du tror vil skabe en god stemning under prøvningen. Det synes jeg var guld værd.
 • Tag noget undertøj på, som ikke strammer nogle steder. Det er rarest hvis man ikke får unødige buler, synes jeg.
 • Lad være at tage alt for meget make-up på. Tag et langt bad, barber dine ben og smør dig ind. Du skal føle dig lækker og godt tilpas. Men hold dig fra selvbruneren den dag ;-)
 • Tag en elastik om håndleddet, så du kan se kjolen med opsat hår.
 • Stop med at prøve flere kjoler, når du har fundet den rigtige kjole.
 • Lyt til personalets råd omkring kjoler – de ved hvad de taler om.
 • Og vigtigst af alt: Kom i højt humør, og lad være at brokke dig over småting som en smule ventetid eller lignende. Det er din dag, men nobody likes a bridezilla ;-)

God kjolejagt, til alle kommende brude! :-)

16780561_10154178399566466_1818155525_n

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @incredibabydk, facebook @incredibaby og snapchat på "sanneagersnap"
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et børnemærke du måske ikke kender?