Incredibaby
Ægte arbejdsbukser til seje drenge og piger

Bryllupsinvitationer: Sådan ser vores ud

Så er de sendt ud, de famøse bryllupsinvitationer. Printet, samlet, puttet i kuvert og afleveret til Post Nord. Med en lille smule nervøsitet – tænk nu, hvis de blev væk. Gisp! Men det finder vi nok først ud af, hvis nogen ikke melder tilbage inden deadline ;-)

Og her er de altså så. Invitationerne, som jeg har tænkt en del over og været så spændt på at få udformet. Jeg synes, at sådan nogle siger ret meget om stemningen til festen – altså hvilken type fest der er tale om. Og så skulle disse invitationer jo gerne udstråle, at vi er et par på 27 år når brylluppet skal stå :-)

Vi fik lavet en udgave med “I” og “du”, så vi ikke skulle skrive navne på i hånden – det synes jeg ville ødelægge udtrykket lidt :-)

img_2241

Jeg kan ikke sige så meget, end at jeg er tæt på forelsket i dem. Jeg synes de er så fine, og jeg kunne ikke være gladere. Invitationerne er designet af en kunstner, der hedder Linn. Vi er så heldige, at hun er en ven af familien, og vi er så glade for at hun ville hjælpe os med at lave dem! I kan findes hendes Facebookside lige her: Linn Fireogfirs.

Jeg kan ikke svare på super mange spørgsmål omkring hvordan hun har lavet dem, eller hvad skrifttypen hedder, men I kan altid prøve at skrive til hende, hvis I gerne vil hyre hende. Jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger!

Til invitationerne har jeg brugt tyl og jute-snor, samt en naturfarvet kuvert i 16×16 cm. Selve invitationen er 15×15 cm.

Jeg håber, at de kan vække lidt inspiration – eller at de er ligeså behagelige for jeres øje, som de er for mit :-)

img_6222-2

 

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

4 kommentarer

 • Stine

  Hej Sanne. Så fin en indbydelse. Hvor kan man finde den indbydelsen henne/skabelone?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Hej Stine,

   Tusind tak! Invitationerne er “desværre” lavet specielt til os, så jeg må ikke dele skabeloner ud af dem :-(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej Sanne. Hvordan fungerer invitationen? er der to 15×15 cm, hvor der er tekst både for og bag, eller er der 4 sider? Ser super godt ud!
  Mvh kommende brud

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Hej Karina,

   Vores invitationer havde 4 seperate sider, og var altså ikke printet på bagsiden :-)
   Tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ægte arbejdsbukser til seje drenge og piger