Incredibaby
Bryllupsinvitationer: Sådan ser vores ud

Mere kvalitetstid, med kvalitetsvarer lige til døren

Sponsoreret af Coop

img_6161

I mandags var en lidt hård dag for mit moderhjerte. Elliot skulle nemlig have lagt dræn i begge ører, og jeg kunne ærligt talt slet ikke klare tanken om min lille dreng i narkose! Det gik heldigvis fint, men efterfølgende stod dagen på ren hygge. Først i sofaen med tegnefilm, og bagefter i haven i det gode vejr.

Og så slap jeg for at handle ind! For jeg fik nemlig leveret mine dagligvarer. Til døren. Af Coop MAD. Pakket i nem emballage, og lige til at putte i køleskabet. Og jeg havde også købt bleer – til begge unger. For de fylder, og jeg haaaader at handle bleer med barnevognen. Det er bare ikke rigtig plads til så skide meget andet. Det samme gælder hanvregryn – hver pakke vejer et helt kilo, og jeg kan godt lide at have lidt på lager – Elliot er dybt afhængig af sin havregrød!

img_6130

Mads har bilen på arbejde hver dag, og jeg synes det er så træls (jeg er jo jyde) når han skal bruge tid på at handle på vejen hjem. For let’s face it: man går sgu lidt og tripper når klokken nærmer sig fyraften og man står derhjemme med to eftermiddagstrætte unger og gang i kødgryderne ;-) Jeg handler naturligvis i dagstimerne nu når jeg er på barsel, men når jeg har begge drengene herhjemme kan det godt være lidt svært at handle ordentligt ind. Jeg glemmer tit noget, når jeg skal holde øje med Elliot samtidigt. Og så henter Mads det på vej hjem, hvilket er en lidt irriterende ting at bruge tid på. Når jeg begynder på job igen efter barsel kunne det være så rart at handle ind på nettet, så vi slipper for at bruge vores dyrebare kvalitetstid med ungerne på at handle ind. Man ser dem dæleme ikke mange timer i døgnet når man arbejder :-o

Coop MAD hjemmesiden er inddelt således, at man kan klikke sig ind på “specialbutikker”. Jeg brugte eksempelvis en hel del tid inde på deres “Børn & Baby”-butikhvor jeg hurtigt kunne finde både bleer og sutter til begge drenge. Og så skulle jeg jo lige lure på aaaalt hvad de havde ;-) Indrømmet, så er der én ting mere som jeg gik målrettet efter. Kaffe! Hele kaffebønner, for at være helt præcis. Mads har jo fået en kaffemølle, så vi er begyndt at gå ret meget op i kaffe, og prøver gerne en helt masse forskelligt. Og jeg tror de fleste forældre har et lidenskabeligt forhold til kaffe…?! ;-)

img_6168

Faktisk brugte jeg også lidt tid på at sidde og finde specialvarer – for jeg elsker at prøve nye ting. Bla. fandt jeg økologiske sodavand og en vegansk is, hvilket jeg aldrig før har sat tænderne i. Jeg spiste den i går (og Mads nåede vist også lige at smage ;-) ), og jeg er virkelig positivt overrasket. Veganere kan i dén grad godt finde ud af at lave is – og den er endda produceret i Danmark. Det kan jeg godt lide at støtte :-) I kan finde den herDet er en hindbær sorbet, og den er lækker!

img_6145

Hvis I gerne vil handle på nettet synes jeg I skal tage at kigge hos Coop MAD og give det en chance – det er virkelig en god hjælpende hånd! Levering kan ske formiddag eller eftermiddag på den dag du ønsker. Og hvis du bruger koden Incredibaby, får du gratis fragt, når du køber for over 500 kr. Koden gælder på 3 køb (altså 3 gange) og gælder til og med 31/7. Så har I i hvert fald en mulighed for at prøve det – helt uden gebyr for fragt :-)

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllupsinvitationer: Sådan ser vores ud