Incredibaby
Husker vi rummeligheden?

4 måneder is a bitch

Jeg tror måske, at vi er ved at være “out of the woods”. Med Eltons søvn, altså. 4 måneder er en hård nød at knække med de små. De øger produktionen af mælk, og samtidigt skal de til at lære at komme videre i søvnen, når de skifter søvnfase. Elliot var en lille bandit der ikke rigtig gad at sove, at det samme har Elton været de sidste uger. Elton har sovet fint om natten altid, hvilket har været altafgørende! Men i dagstimerne har han (i hvad der føles som en evighed!) kun sovet mellem 10 og 30 minutter af gangen. På en god dag kunne det være 40 minutter.

Og så bliver moren altså af og til lidt træt og udkørt. Det er rart bare lige at have en lille smule tid alene til at ordne lidt huslige ting og hvile hovedet. Og til eksempelvis at pleje sin blog lidt ;-)

De sidste 2 dage har været gode, faktisk. I dag har indtil nu været rigtig god! Elton sov fra 20.30-6.45, og tog sin første lur fra 8.00-10.10. Og nu har han i skrivende stund sovet i 1 time. Og taget rundt regning 2 minutter af putte i barnevognen. Sådan en dag har jeg virkelig sukket efter i mange uger ;-)

I nat har han dog roteret rundt i sengen som en lille propel. 4 gange har jeg vendt ham med hovedet i den rigtige retning, hvorefter han bare fortsatte rotationen som om intet var hændt. Det har han altså aldrig gjort før, så det er nok noget han er i gang med at øve sig på nu. Han vil også gerne trille både den ene og den anden vej på legetæppet, så vi er nok i gang med at øve os i at rotere og trille for tiden, tror jeg :-)

Elton er omkring 20 uger nu – eller bare 4,5 måneder ;-) Den 13. juni runder han de 5 måneder, og så begynder det ligesom at gå op for mig, at han faktisk nærmer sig de 6 måneder. Det virker helt skørt, for jeg har jo altså lige født ham! Jeg bliver også stadig lidt forvirret når jeg får øje på hende den slanke kvinde med børnene i spejlet. I mit sind har jeg åbenbart stadig stor mave og rundere kinder. Det tager lidt tid at vænne sig til, åbenbart :-)

Udover det, så kan jeg da lige vise jer Kong Elton her i 4-måneders alderen. Han er fandme sød, altså. Og så er han bare altid i godt humør, og har så nemt til grin at jeg sjældent har set det hos en baby før. Jeg tror også, at han har store hænder og fødder som sin storebror (som i øvrigt bruger str. 26/27 i sko i en alder af 2 år og 2 måneder.)

img_2821

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.