Incredibaby
Op til -70% på børnetøj!

Mælk i fryseren og en drink i hånden.

Torsdag er godt i gang, og weekenden banker snart på døren. En weekend, hvor jeg for første gang i meget meget lang tid har planer. JEG har planer. Med mine veninder, som jeg desværre ser for sjældent her i kølvandet på 2 børn på 2 år og en bosætning i Vejle. Det bliver uden drengene – de skal alle 3 være alene uden mig for første gang. Det er jeg spændt på. Men ikke nervøs, for de kommer til at hygge sig så meget.

Elton har godkendt sutteflasken med udmalket (hvorfor er det ord så underligt?!) mælk, og får også skemad ved siden af amningen. Jeg har vist efterhånden hvad der svarer til 1,5 L modermælk i fryseren, så det går vist lige ;-)

Jeg skal til Rock i Holstebro, hvilket man nok kun kender hvis man selv er fra området. Det er jo der, jeg hørte til før jeg flyttede til Vejle med Mads. I vestjylland. Født og opvokset, og jeg elsker altid at komme tilbage hvadenten det er familiehygge eller venindetid.

Jeg har ikke drukket i halvandet år, hvis vi ser bort fra et glas vin i ny og næ efter Eltons ankomst. Og det ér altså begrænset hvor mange genstande det er blevet til. Men på lørdag skal jeg drikke hvad jeg har lyst til, og ikke holde helt eller halvt øje med 2 børn samtidig med. Dét glæder jeg mig til!

Man skal huske at være noget for sig selv engang imellem, hvis man skal kunne være noget for andre. Det har jeg hørt folk sige, men jeg forstår det nok først her efter jeg har fået børn. For jeg skal virkelig være noget for andre døgnet rundt, alle ugens dage. Så det er vist på tide, at jeg endelig gør noget kun for mig.

Det lyder som om, jeg skal noget helt vildt. Det er faktisk lidt ynkeligt ;-)

Men jeg glæder mig. For jeg skal ud.

Det var bare det jeg ville sige.

img_2645

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @incredibabydk, facebook @incredibaby og snapchat på "sanneagersnap"
   

2 kommentarer

  • Moster Tot

    Det bliver så godt for dig at komme ud og svinge lidt med ørerne (?!?Hmm

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Moster Tot

    Det bliver så godt for dig at komme ud og svinge lidt med ørerne (?!?Hmm

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Op til -70% på børnetøj!