Incredibaby
Når alting flasker sig

Kjolen til 120 kr.

For noget tid siden tippede jeg på instagram om en kjole, som jeg havde fundet. Og købt, naturligvis. Det er en sommerkjole, der er blomster på den, og den er med “slå-om” effekt, så jeg kan amme i den. Og nu er den kommet. Og jeg synes fanme den er fin altså!

Den er købt på zaful.com, og jeg skal ærligt indrømme at jeg ikke ved meget om den shop. Har handlet der 2 gange nu, og varerne er altid kommet indenfor den angivne tidsramme, der er ikke kommet told oveni prisen, og jeg har endnu ikke haft noget at klage over.

Priserne er skide gode, så jeg er glad for at jeg igen tog chancen og bestilte.

Kjolen er lige herog koster 120 kroner.

img_0998

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

1 kommentar

  • Kristina

    Det er en fantastisk flot kjole! Til dig og til prisen :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når alting flasker sig