Incredibaby
Bør vi lade vores børn konkurrere på skønhed?

Er der mon noget I gerne vil vide?

Phew. Dagene går, og bloggen her står mere stille end den nogensinde har gjort. Men jeg kan se, at I stadig kigger ind forbi – det er jeg virkelig glad for! Det er nok sådan det bliver fremover, herinde. At jeg skriver når jeg har noget på hjerte, og bruger domænet her som talerør. Jeg er så heldig, at I er en hel del der læser med her og på Instagram, og det giver mig mulighed for at skrive når jeg lyster og råbe op når jeg har behov for det. Der foregår nogle ret fede debatter i kommentarsporet på instagram, og det er så spændende at læse.

Det er ved at være noget tid siden, at jeg har åbnet op for en spørgerunde. Jeg tænkte, at jeg ville give det et skud igen, her efter Eltons ankomst. Dynamikken herhjemme er skiftet, og vi er nu en familie på 4. 2 voksne og 2 børn. Det kan måske give anledning til nogle spørgsmål – hvis man nu selv står overfor en snarlig familieforøgelse.

Det kan også være, at der er noget helt lavpraktisk I gerne vil vide? Eller bryllupsrelateret?

Så derfor:

Er der noget I gerne vil vide? Familieliv, bryllup, shopping, fødsel, graviditet?

Fyr løs, hvis I har lyst! I kan jo vælge at være anonyme, hvis det er rarest for jer :-)

img_2645

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

8 kommentarer

 • Julie

  Jeg er selv blevet mor for er år siden, og jeg synes, det er virkelig svært at balancere mine veninder med rollen som mor. Vi er et af de første par, der bliver forældre i vores vennekreds. Har du oplevet udfordringer, og hvad er dine tanker omkring det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Har du/I slet ik haft nogen “negativ” reaktion efter jeres børn er kommet? Mener i forhold til fødselsdepression eller efterfødselsreaktion.
  Tak for en fantastisk blog/insta, elsker at følge dig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg kunne godt tænke mig, at vide hvordan jeres putteritual er med Elton? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Hostrup

  Hej :) tak for en super blog!
  Hvad tænker i at gøre med jeres smukke børn til brylluppet? Har i en slagplan for dem? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ...

  Hej :-)
  Tak for en rigtig god blog med spændende og relevante indlæg :-)
  Jeg er nybagt mor, og vil høre om hvordan jeres børn sov den første mdr? Hvis du husker det :-) Her syntes jeg vi kan have nogle dage, hvor vores barn er vågen i mange timer, før han overgiver sig til søvnen. Var der forskel på Elliot og Elton i forhold til deres søvn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milla

  Hvordan ser en typisk barselsdag ud for dig? Hvad går tiden med? Har du nogle fif til at få en hverdag til at gå smooth med to små?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Har du nogensinde følt dårlig samvittighed overfor Elliot efter Elton kom til verden?
  Skal jeres børn have hver sit værelse, eller skal de have soveværelse sammen?
  Hvad er hårdest ved at gå fra et barn til to børn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Munkholm Stadsgaard

  For det første – tak for en skøn blog! :-)

  Hvordan tror du, at I får familiepuslespillet til at gå op, når du starter på arbejde? Vasketøj, madlavning, hentning, bringning, kvalitetstid med og uden unger? :-)

  Dine bedste råd som mor til to? Jeg er mor til en tumling på 19 mdr., og “snart” til en, der er sat til at melde sin ankomst 1. januar?

  Kh. Gitte

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bør vi lade vores børn konkurrere på skønhed?