Incredibaby
Bør vi lade vores børn konkurrere på skønhed?

Er der mon noget I gerne vil vide?

Phew. Dagene går, og bloggen her står mere stille end den nogensinde har gjort. Men jeg kan se, at I stadig kigger ind forbi – det er jeg virkelig glad for! Det er nok sådan det bliver fremover, herinde. At jeg skriver når jeg har noget på hjerte, og bruger domænet her som talerør. Jeg er så heldig, at I er en hel del der læser med her og på Instagram, og det giver mig mulighed for at skrive når jeg lyster og råbe op når jeg har behov for det. Der foregår nogle ret fede debatter i kommentarsporet på instagram, og det er så spændende at læse.

Det er ved at være noget tid siden, at jeg har åbnet op for en spørgerunde. Jeg tænkte, at jeg ville give det et skud igen, her efter Eltons ankomst. Dynamikken herhjemme er skiftet, og vi er nu en familie på 4. 2 voksne og 2 børn. Det kan måske give anledning til nogle spørgsmål – hvis man nu selv står overfor en snarlig familieforøgelse.

Det kan også være, at der er noget helt lavpraktisk I gerne vil vide? Eller bryllupsrelateret?

Så derfor:

Er der noget I gerne vil vide? Familieliv, bryllup, shopping, fødsel, graviditet?

Fyr løs, hvis I har lyst! I kan jo vælge at være anonyme, hvis det er rarest for jer :-)

img_2645

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.