Incredibaby
Ammestop

6 måneders Elton

elton-juli

… ja, eller egentlig 6,5 måneder. Elton vokser med lynets hast, og jeg kan sgu ikke helt følge med, faktisk. Tiden flyver afsted, selvom det nok er den største kliché af alle. Men det er nu ganske vist, at man for alvor kan se hvor hurtigt tiden går, når først man har fået børn. De er i sandhed beviser på, hvor meget der kan ske på kort tid!

Elton er blevet en lille bestemt herre, i forhold til det meget meget stille spædbarn han var. Han er glad for mad, og spiser 3 måltider om dagen med ske nu. Han vejer da også 8,8 kg og måler 74 cm. Så der skal naturligvis noget indenbords ;-) Han er kravlet et par kurver opad siden fødslen, men nu var han også en lille gut på 3050 gram dengang.

Jeg ved ikke, om der er tænder på vej, men det virker til, at noget stikker ham. Han er ikke ubetinget fan af at have hverken sut eller sutteflaske i munden, og hans små hænder kører henad gummerne. Og så savler han. En del, faktisk. Så måske er der noget på vej, eller også rører de bare på sig, de små bisser.

Han sidder efterhånen ret godt, når han sidder op – og han vælter heller ikke. Jeg er altid lidt nervøs for at lade dem sidde op, de små. Deres ryg osv. Men det er svært at lade være at sætte ham op engang imellem, for han bliver så glad når han kan følge lidt mere med, end når han ligger på maven. Der nruger han i øvrigt rigtig meget af sin tid. Han elsker at ligge på maven, hvilket virkelig er en fornøjelse. Det siger de jo, at de helst skal. Så det er en del nemmere at overholde, når man har et barn der godt gider ligge der. Han bruger i øjeblikket meget tid på at ligge på strakte arme og skubbe sig bagud. Han kunne godt ligne en der snart for alvor vil op at stå på alle fire. Men man ved aldrig – de kan snyde, de små banditter ;-)

Det var vist overskrifterne i Eltons liv for tiden. Han er sød og dejlig, og så sover han godt om natten. Og vågner klokken 5.00. Men det er vist en anden snak ;-)

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ammestop