Incredibaby
Bryllupsgæst: Kjoler til under 500 kr.

Første møde med bryllupskoordinator

nanna1

I dag har vi haft besøg af vores bryllupskoordinator. Med kun lidt over 2 måneder tilbage indtil den store dag, var det ved at være på tide at få styr på detaljerne. Jeg har mailet frem og tilbage med Nanna fra Lyngbo Event gennem længere tid, og vi vidste allesammen nogenlunde hvordan brylluppet overordnet set skulle forløbe.

Jeg har valgt at kalde Nanna for “Bryllupskoordinator”, fordi jeg faktisk synes det beskriver hvad hun kan, rigtig godt. Hun har nemlig ikke været med til at planlægge vores bryllup, men hun kommer derimod til at stå for, at alt klapper på dagen. Hun koordinerer med køkken og tjenere, hun sikrer at kirken er fin inden gæsterne kommer, og så går hun til hånde i løbet af dagen. Vigtigst af alt, så sørger Nanna for, at alt pynt og blomster bare spiller 100%.

img_7089

Jeg har en masse idéer, men jeg er ikke mester i den røde tråd. Eller at begrænse mig. Der er Nanna helt omvendt. Hun kan med det samme visualisere sig hvordan ting ser ud sammen, og hun er ikke bleg for at sige “Nej, det tror jeg måske ikke er helt i skabet. Måske skulle vi gøre sådan her i stedet”. Hun siger sin mening, men kommer med det samme med et alternativ. Og det passer så fint til både mig og Mads’ temperament.

Dybest set har vi det begge to således, at vi gerne vil have, at brylluppet er 100% gennemført – men vi har ikke en voldsom stærk holdning til præcist hvordan det skal se ud. Vi ved overordnet set hvad vi kan lide, men Nanna har sådan set ret frie tøjler til at udfolde sine kreative evner og idéer.

Jeg har valgt at bruge Lyngbo Event (som Nanna driver), fordi hendes eget bryllup var så sindssygt gennemført – og hun har planlagt og udført alt selv. Så havde jeg ligesom en garanti for, at hendes evner var til at stole på :-)

Nu skal tiden sådan set bare gå, og de sidste ting skal produceres og indkøbes. Vi mangler at få designet menukort og salmehæfter, som Linn Fireogfirs skal stå for, ligesom hun lavede vores invitationer :-)

Billederne i indlægget her er fra Nannas eget bryllup, som fandt sted for et års tid siden. Det var, som sagt, helt vildt gennemført. Hvis I selv har brug for hjælp til en fest, så kan Nanna naturligvis kontaktes for et uforpligtende tilbud inde på hendes facebookside lige her.

nanna2

nanna3 nanna

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

1 kommentar

  • Jeg er sikker på det bliver hamrende godt! Glæder mig til at se dig i din sikkert gude smukke kjole🌸
    nouw.com/lillelyng

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllupsgæst: Kjoler til under 500 kr.