Incredibaby
Første møde med bryllupskoordinator

En lille bunke ligegyldigheder

Godmorgen fra en grå fredag! Elton sover, Elliot og Mads leger med modellervoks og jeg er i gang med at brygge (endnu) en kande kaffe. Vi holder fridag herhjemme i dag, og der er langsom morgen for alle pengene.

Jeg tænkte, at jeg ville lave en status på alt der nu foregår herhjemme: 2 børn, ammestop, snarligt bryllup osv. I stedet for, får I her en liste med løst og fast – mest af alt en masse ligegyldige ting, som I nok dybest set er ligeglade med. Men I får dem alligevel ;-)

  • Elton har ikke efterspurgt brystet siden ammestoppet, og har også løbende skåret ned på måltider af mælk og skruet op for antal måltider med fast føde. Jeg tror snart han skal op på måltid nummer 4.
  • Elliot er vokset. Sådan henover natten, føles det som. 94 cm og næsten 15 kg. Han er vokset ud af en del af hans tøj. Faktisk er næsten alle hans bukser for korte, og hans t-shirt begynder at stumpe. Så han skal have nyt tøj asap. Og meget af det. Av dankort, og tak H&M og Next.
  • Brylluppet tager form, og der er faktisk kun 2 måneder tilbage. I næste uge skal jeg til skrædderen til min “first fitting”. Det glæder jeg mig til!
  • Om en uge skal drengene passes begge to. Med overnatning. Det sker meget sjældent, og Elton har aldrig prøvet det før. Men Mads og jeg skal til bryllup hos min storebror og kommende svigerinde – så vi skal voksenhygge og holde i hånd hele dagen. Uden børn! Det bliver altså hyggeligt – og er meget meget længe siden vi har sovet helt alene uden børn.
  • I dag skal jeg hente mine nye briller, som jeg har købt til næsten ingen penge da Louis Nielsen holdte udsalg. 740 kroner for et par briller. Det er sådan set bare et par ekstrabriller, fordi jeg har linser. Derfor var jeg heller ikke helt lun på idéen om at betale flere tusind kroner for dem.
  • Elliot er begyndt at sige “tak” hver gang man giver ham noget: Mad, legetøj, frugt – you name it. Og det er fandme nuttet med hans lille stemme!
  • Herhjemme hedder lort nu “brun”, fordi Elliot har set Elton blive skiftet og har opdaget, at det altså har den farve. Jeg er splittet mellem at synes det er nuttet, og synes det er herreklamt at kalde det “brun”….
  • Elton sidder helt stabilt nu, og vil meget gerne op at kravle. Så nu er det spændende at se, hvornår han rent faktisk knækker koden rent motorisk.
  • Han er også begyndt at være mor-syg og holde meget øje med hvor jeg går hen, når jeg rejser mig. Og så kommer der en velkendt pive-lyd indtil jeg igen returnerer til hans side.
  • Jeg er forresten blevet 27 år. d. 5. august havde jeg fødselsdag – så gik der endnu et år. Sjovt, at jeg aldrig bliver ældre indvendigt ;-)

foedselsdag

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første møde med bryllupskoordinator