Incredibaby
Hverdag <3

Indsæt selv klichéfyldt overskrift

I dag er det fredag. Sådan startede jeg indlægget her, og det var først da jeg læste det igennem igen, at det gik op for mig, at det jo sådan set er lørdag. Barselslivet, you know. Det fucker altså lidt med ens hjerne.

Jeg er netop kommet ind ad døren. Jeg gik en tur i den lokale Spar for at handle ind, og kunne i samme ombæring lige putte Elton til sin eftermiddagslur. Som om. Så jeg har gået og trillet til den store guldmedalje. Frem og tilbage, og frem og tilbage. Ikke den sexede slags, og heller ikke den slags med Nik og Jay i baggrunden. Den slags frem og tilbage med en hostende baby i barnevognen og en halv-smeltet blinklys (isen, altså) i indkøbsposen.

Elton er syg, og deraf kommer hosten jo altså også. Han hoster ca. hver 10. minut når han sover. Nogle gange sover han igennem det, andre gange ikke.

Huset er blevet rengjort i dag. Ikke af min fiktive husholderske, som altid glemmer det der med rengøring, men af mig selv. Men de bare næver, som man siger. Badeværelset fik én over nakken, og det samme gjorde vores (gudfrygtige) bryggers, som jeg jo hader. Køkkenet er vi heldigvis gode til at holde ret så clean hver dag, så det var hurtigt overstået. Og børnenes legetøj tæller vist ikke rigtig som rengøring. Det må vist mest af alt bare være kategoriseret som molbo-arbejde. Men bevares, den slags arbejde udfører jeg da også gerne. Som mor til to er man trods alt mest af alt slave/stik-i-rend-dreng. Og cheferne er temmelig ligeglade med, om man er syg eller ej.

For det er jeg faktisk. Syg. Har gået med snot, hovedpine og propper i ørerne de sidste 3 dage. Og været søvn-depriveret som følge af Eltons sygdom. Det går bedre i dag. Har drukket kaffe (men ikke nok, sådan set), og støvsuget huset for sukker. Der var gabende tomt, udover labre larver – som jeg altså ikke gider at spise. Så var jeg ikke trængende nok, vil man måske mene. Jeg gik i øvrigt i spar for at købe mornay. Gæt hvad jeg i skrivende stund kommer i tanke om, at der IKKE lå i min indkøbspose, som jeg netop har pakket ud. Blev nok distraheret af isen, som jeg ville købe til den 2-årige og være “søde mor, som kommer med is”. Pt. er han på lossepladsen med faderen, og sover formentligt når de kommer hjem. Han har ikke fået lur i dag, så en tur i bil er risky business.

Nå, men jeg må nok hellere tøffe i Spar (IGEN) inden fuldskægget kommer hjem og griner af min glemsomhed. Lad os bare sige, at det ikke er første gang det sker…

Overskriften kunne jeg ikke lige overskue at tage mig af, som I nok kan se.

img_7247

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdag <3