Incredibaby
Hvis vi nu skal være ærlige...

Polterabend

img_0205

Lørdag d. 9/9, klokken 9.00 var vi inviteret til fødselsdag. Mads’ lillebror fyldte 24 år, og vi skulle til morgenmad og hygge hele dagen, hos Mads’ forældre.

Dagen forinden meddelte vi, at vi nok var nødt til at komme 8.30, fordi Eltons lur normalt lå klokken 8.00, og at vi nok ikke kunne trække den meget længere end til 8.30. Så lidt efter 8.30 trillede vi ind i indkørslen. Elton var faldet i søvn i bilen efter et lille hidsigt udbrud, og vi fik lagt ham i vognen imens Elliot, som altid, for længst var løbet hen til farmor og farfar.

Vi kom indenfor, fik smidt jakke og sko og jeg nåede at hapse en vindrue, som jeg var tæt på at kløjes i. Næste øjeblik væltede det nemlig ud med den ene person efter den anden. Indtil der stod knapt 30 mennesker iført fine t-shirts med grimme billeder at hhv. Mads og jeg. Det tog os selvsagt ikke mange sekunder at regne ud hvad klokken havde slået: polterabend! Og verdens sjoveste af slagsen, hvis I spørger mig.

Vi spiste morgenmad og drak shots (but of course), og så skiltes vi ad – mænd og kvinder for sig. Og så var det afsted. Hvad mændene lavede kan jeg ikke fortælle særlig detaljeret om, men det var noget med paintball, bumper-ball, wipe-out, øl-bowling osv. You get the picture. Mads har blå mærker overalt ;-)

Jeg fik en flaske grøn gajol i den ene hånd og en øl i den anden, og så var det afsted. Vi skulle i gorillapark i Vejle. Ud at klatre i træer. Med karabinhager og sikkerhedsseler, og på nogle ret vilde baner. Det var simpelthen så sjovt og udfordrende! Og endte med et blåt øje fordi jeg slog mig selv i hovedet med en karabinhage. Oh well. Jeg skulle også i en gynge. Hvis man da kan kalde det for dét. Gorilla Big Swing kalder de den vist. Og det er ikke helt forkert. For den var eddermanme stor! 15 meter op i luften, blev jeg hejst. Og så var der ellers en lille rød snor, som jeg selv skulle hive i for at udløse den. Og det gjorde jeg så. Ret hurtigt, for ligesom ikke at blive for nervøs ;-) Det var voldsomt sjovt, og jeg fik lov at få en tur til. Og fik vist råbt noget med, at jeg havde husket mine knibeøvelser, da de spurgte om jeg tissede i bukserne…

img_0077

img_0085

Vi fik noget frokost, flere shots (!!!), fik mig til at jonglere med en bold (hvilket jeg må være nogenlunde verdens dårligste til), gennemgik nogle spørgsmål som både Mads og jeg havde svaret på, og så gik turen ellers videre.

img_0028

Til twerking! Ej, men jeg kan ikke engang forklare hvor dårlig jeg var til det. Den opgave kan min skinny ass altså overhovedet ikke magte! Men det var hylende morsomt, og vi var vist alle ret meget ved at dø af grin! Instruktøren var til gengæld for sindssyg til det, og prøvede virkelig sit bedste. Men jeg var fuld, meget fuld. Så mine danse-evner var om muligt værre end normalt.

img_2934

Aftenen sluttede af nede i byen, hvor vi spiste sammen med mændene og festede med beer-pong, drinks og dans. Masser af dans, og høje på kærlighed. Til hinanden, men i særdeleshed også til vores familie og venner som tydeligvis havde lagt store mængder af både tid og energi i at planlægge den helt perfekte dag for os. Nu er vi klar til at blive gift om en måned. Gisp!

img_2891

img_2897

img_2898

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis vi nu skal være ærlige...