Incredibaby
Polterabend

Bryllup – 1 måned tilbage! #sanneogmads2017

Den nærmer sig, den store dag. Med hastige skridt endda. Den 14. oktober 2017.

Jeg ved, at jeg har overblik over tingene – eller vi (host…!) har overblik over tingene. Men jeg føler alligevel, at det begynder at være lidt nervepirrende at planlægge sådan en stor fest. Og hvis vi nu skal være helt ærlige, så har jeg nok glemt ét eller andet, når dagen oprinder.

… Med mindre Lyngbo Event har husket det for mig ;-) Nanna fra Lyngbo Event skal jo hjælpe os med alt pynt og koordinere på selve dagen. Så jeg er sikker på, at det hele går som smurt. Og who cares, hvis ikke det gør? Vi går ikke efter en “perfekt” dag – men vi går efter en kanon god og hyggelig fest med familie og venner. Så jeg tror, det hele bliver som det skal være :-)

Vi har i øvrigt hyret både fotograf (Vi har valgt Fårehyrden), en videograf og en myselfie (helt ærligt – hvor fedt er det koncept lige?! Billederne kommer i redigeret udgave, og de er seriøst SÅ fine – ser helt prof ud!).
Så man kan sige, at dagen bliver dokumenteret temmelig grundigt ;-) Men det er bare det eneste man har tilbage, når dagen først er forbi. Udover ringe og gaver naturligvis. Men minder er bare så fede at have i form at billeder og videoer, er vi blevet enige om.

Maden er bestilt (vi har valgt at bruge Din Madpartner, som er et lokalt foretagende. Vi har fået mad derfra før, og er altid så imponerede over madens høje kvalitet!), kagen er bestilt hos en lokal bager (eller konditor, er det vistnok…) og drikkevarerne bliver hentet i tyskland. Rødvinen bliver en italiensk – det har vi erfaret, at vi bedst kan lide, og hvidvinen bliver formentlig en chardonnay. Men lad os nu se – drikkevarerne kører vi først afsted efter i næste uge, og så må vi se hvad det ender med :-)

Kjolen skal jeg hente hos Unikuum, som er et skrædderi i Vejle. Der er lidt under 14 dage til den skal afhentes, og jeg hååååber den passer som den skal! Jeg kan se på vægten, at amme-stoppet lige har kostet nogle kilo, så forhåbentlig er kjolen ikke blevet for stor i mellemtiden! Jeg har jo været til min første fitting – så den skulle gerne bare med hjem næste gang.

Og så er det snart tid til prøveopsætning og hårfarvning. Jeg skal til frisør i næste uge, og jeg glæder mig som en gal til min prøveopsætning – det bliver så mega spændende!

Det var vist det for nu – der er styr på det.

… tror jeg nok.

Ps. I kan finde alle mine opslag, som omhandler brylluppet på instagram under hashtagget #sanneogmads2017

16730747_10154166266146466_122650173_n

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

2 kommentarer

 • Mette

  Vil du dele hvem det skal tage video på dagen ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Ja da! Det skal en ung fyr fra Vejle – Gebauer Films :-) Jeg har ret store forventninger, for filmene jeg har set fra dem er intet mindre end fantastiske – lige til at tude over ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Polterabend