Incredibaby
Bryllup - 1 måned tilbage! #sanneogmads2017

Alle mine favoritter til børnene – En samlet liste.

Jeg ved ikke, om det er noget folk kan bruge til noget – men nu skriver jeg indlægget alligevel. Jeg har igennem de sidste 2,5 år opdaget nogle fede ting til børn, som jeg ikke vidste fandtes før børn. Så hvis nu der sidder nogle derude, som er nybagte mødre eller snart bliver det, så kan I måske drage lidt nytte. Hvis I allerede har børn, der er lidt ældre, så har I måske selv nogle favoritter at byde ind med :-)

Produkter:

 • Inotyol – genialt til røde numser!
 • Lansinoh (salve til brystvorter). Begynd allerede at smøre brystvorterne INDEN du føder – det er virkelig et mirakelmiddel! Og skal ikke vaskes af inden amning – win!
 • Weleda 2-i-1 Shampoo & Body wash. Vi bruger den til Elliot, og hans hår bliver så mega blødt af det! Og så har de sjove figurer på tuben.
 • Olivy. Det er virkelig godt til at vaske barnet lidt “ekstra rent” i bleområdet. Puttes på en tør vatrondel, og bruges efter behov. Jeg har brugt det en del. Fungerer også rigtig godt til halsdeller, og fjerne ret fint lugten af gylp.
 • A-derma exomega. Verdens. Bedste. Creme! Vi har den altid på lager, og har brugt den siden Elliot var 5 uger gammel, og havde hormonknopper i store mængder på kinder. De udtørrede kinderne, og efter få dage med Exomega var kinderne fine igen.

Tøjmærker:

 • Småfolk er begyndt at bruge en økologisk bomuld, som er virkelig god! Der er masser af stræk i, det holder formen og farverne falmer ikke. Det kan virkelig varmt anbefales.
 • Legowear. Til de større børn kan jeg uden at tøve anbefale Legowear. For god ordens skyld skal det nævnes, at jeg er ambassadør for Legowear. Det har jeg efterhånden været i 2 år, og hvis jeg ikke var tilfreds ville jeg opsige samarbejdet. Men vi er virkelig tilfredse med kvaliteten! Deres jeans er bløde og med stræk – Elliot har dem stort set på hveranden dag. Pasformen er så god. Deres trøjer har en god længde og pasform, og krymper ikke. Og så er overtøjet altså bare kvalitetsvarer – så mange detaljer for sikkerhed og varme til barnet.
 • Joha. Min ultimative yndling, når det kommer til uld. Deres bomuld er jeg ikke ubetinget fan af. Bliver lidt hurtigt “stift”, synes jeg. Men ulden er så lækker, og holder bare formen og blødheden i evigheder. Elliot har brugt det siden han var helt spæd, og nu har Elton overtaget hans uld. Og det holder bare stadig. Én er smidt ud fordi den var slidt op og havde fået huller under en leg. Og så synes jeg priserne er mægtig fine! Ps. Deres futter og lutter i uld er så fine! Fnulrer desværre bare hurtigt.
 • GobabyGo. Vi har strømpebukser, strømper, leggins og knæbeskyttere derfra. Vi brugte det til Elliot, og Elton bruger det nu. Det er på ingen måde blevet slidt trods massiv brug af især strømpebukser og leggins. Det er af en kraftig kvalitet, som også holder på varmen.

Webshops:

 • KidsworldPt min absolutte yndlings webshop uanset om jeg køber Bobles eller tøj. Der er et kæmpe udvalg, altid noget på tilbud, og så er der altid (som i: altid) gratis fragt. Kæmpe plus! Og der leverer hurtigt :-) Drengenes tøj til brylluppet er eksempelvis derfra.
 • NextEn perfekt hjemmeside, hvis du mangler lidt billigt tøj til ungerne. Kvaliteten er ikke som de danske mærker, hvis du spørger mig. Men t-shirts og sweatpants har vi været glade for. Drengenes “Cool like Mama” t-shirts er derfra.
 • Dreamsforkids. Forholdsvist stort udvalg, og altid udsalgsvarer. Desværre er der ikke gratis fragt, hvilket minimerer besparelsen på udsalgsvarer. Men af og til er der også store besparelser at hente. Stort udvalg af uld.

Andet:

 • Barnets bog fra WithwhiteDen fineste barnets bog, synes jeg. Den er kønsneutral, har plads til en del billeder, og man kan nemt tilkøbe flere sider til billeder, eller blot selv lave en side og sætte ind. Den er i A4 format, og er lavet som en mappe der kan stå op. Jeg synes helt klart I skal give den et kig før I køber en anden barnets bog.
 • Sengetøj fra Konges Sløjd. Så fine prints, og virkelig fin kvalitet. Det kommer i en stor mulepose (det gjorde det i hvert fald da jeg købte), som kan bruges til eksempelvis vuggestue. Elliot har haft muleposen i vuggestuen siden start. Den er dejlig stor og rummelig, og så kan den vaskes når støvlerne skal med hjem og måske har svinet posen til.
 • Kørepose i stedet for en dyr voksi. Hvis man ikke føler for, at bruge mange penge på en voksipose, så kan jeg klart anbefale en kørepose i stedet. Vi har en fra Petit Cherie, med uldfyld og med fleece indeni. Og så har vi en ekstra lang til Elliot fra Beemoo. Også med fleece indeni. Dem har vi altid brugt i vintertiden. Dynen vil jeg alligevel have med indenfor om vinteren, så for os giver en Voksi ikke mening. Og så er jeg ganske enkelt for nærig ;-)

That’s it – i hvert fald for nu.

Kommenter endelig hvis I har nogle andre favoritter :-)

Her har i Mr. Elton. I Legowear trøje og GobabyGo strømpebukser ;-)

img_7368

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

3 kommentarer

 • Helle

  Kan du anbefale en bestemt kørepose fra petite cherie? Dem jeg har set er med polyester og ikke uld.

  …har nemlig selv svært ved at smide så mange penge for en voksi 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Det er muligt, at vores model ikke findes længere. Men jeg ville ikke være bange for at købe en petit cherie med polyesterfyld og fleecefor. Vi har hans egen dyne i vores pose, og så vil der være rigeligt med varme! Polyester varmer ganske glimrende, i øvrigt :-) Så det ville jeg helt klart forsøge mig med først! De fås ofte billigt på jollyroom! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Dette har intet med indlægget at gære, men vil lige ive dig et skulderklap for at hylde det almindelige – det er dejligt at høre at andre også finder ro og lykke i “leverpostejslivet” 😄👏🏻☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllup - 1 måned tilbage! #sanneogmads2017