Incredibaby
Alle mine favoritter til børnene - En samlet liste.

Instagram-profiler: Dem følger jeg lige nu

Jeg tror ikke indlægget behøver den helt store introduktion, egentligt. Et lille tip om de profiler, som jeg selv nyder at følge – og hvorfor. Jeg vil ikke fokusere på de helt store (ikke udelukkende i hvert fald – med mindre jeg bare er kæmpe fan), for dem kender I nok godt i forvejen.

 • hello_sofie: Sofie er mor til Gustav, og hun er skøn og ærlig omkring de udfordringer der kommer sammen med morskabet. Jeg kan se mig selv i mange af de ting, hun skriver – og så minder hun mig om mig selv da jeg stod med det hele første gang med Elliot. Derfor synes jeg naturligvis, at hun er en fornøjelse ;-)
 • rikkeanupritirasmussen: – Rikke har, indrømmet, et noget mere opryddet hjem end jeg har (og mere insta-hjem ;-) ). Det er vist noget med noget oprydnings-elskeri, som jeg nok godt kunne bruge lidt mere af ;-) Så har hun 2 børn ligesom jeg har (og endda også en Elliot), og så synes jeg for det meste bare hendes profil er letfordøjelig og hyggelig. Heldigvis er der krydret med nogle lidt mere alvorlige opslag, og det synes jeg kun er dejligt.
 • ironikanforekomme: – Følg ham. Bare gør det. Sjovt, anderledes og er så langt fra min profil ;-)
 • susliving: – Den fedeste indretning, 2 børn (ja, det er altså bare sjovt at følge andre med børn ;-) ), og en god blanding af bolig (som jeg ellers ikke gider for meget af), og ærlige opslag omkring forældreskab. Det er helt klart den profil jeg følger, med mest boligindretning. Det er ikke derfor jeg følger hende, det skal jeg indrømme. Men jeg synes hun har den vildeste stil!
 • julierye: Julie er mor til Villum, lige blevet gift med Lasse, har sklerose (hvilket hun er max sej og åben omkring), og så arbejder de i øjeblikket på at lave en baby mere. Det er hun helt åben omkring, og det synes jeg altså er spændende at følge med i! Hvem elsker ikke babyer?
 • mariavestergaard.dk: En af de større profiler, og bestemt værd at følge. Hun laver det lækreste mad med overskuelige opskrifter, og der er både noget til parmiddagen, aftensmad med børn og lækkert brød og kager. Jeg bruger ofte Maria når jeg skal finde en opskrift på noget. Og nå ja – hun har en datter, og venter barn nummer 2 ;-)
 • notsomumsy: En profil for mødre (jeg tror i hvert fald ikke jeg ville synes den var særlig fangende præ børn….) Fyldt med sjove anekdoter og memes, som de fleste mødre nok kan relatere til.

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

2 kommentarer

 • Rikke

  Ej Sanne, for pokker – hvor har du lige reddet min fredag’aften (trods det, at jeg bander lidt over mor’livet lige nu, haha) lang historie kort – måtte forlade en ellers hyggelig fødselsdag, hos en kammerat med felix, som slet ikke kunne finde ro (Thomas og elliot blev) og nu sidder jeg her i sofaen UDEN slik eller det der ligner – en pepsimax var hvad der kunne blive til :/ MEN så læser man din blog, og så bliver man sgu glad – TAK af hjertet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Vestergaard

  Du er sød <3 Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alle mine favoritter til børnene - En samlet liste.