Incredibaby
Efterfødselskrop på den bløde måde

Bryllupscountdown: 10 dage

img_3588

10 dage tilbage. Til jeg bliver fru Bisp Agersnap, og vi allesammen får samme efternavn herhjemme. Og Mads og jeg skal sige ja til hinanden. Det har man jo på sin vis allerede gjort, når man har to børn sammen. Men det er ikke selvsagt, at man vil bruge resten af livet sammen fordi man har børn sammen. Så det er det, jeg glæder mig til. At sige ja til Mads. Ikke “bare” til mine børns far. Men til min (nu bliver det sukkersødt) store kærlighed. For det er han. Han er min helt store kærlighed, og mine fødder har aldrig været varmere ;-)

Planlægningen går godt. Jeg skriver dagligt med Lyngbo Event, som hjælper mig med alt fra oppyntning og blomster (som hun er kanon dygtig til), til idéer til drinks og små fine detaljer. Hun kommer og er tilstede hele brylluppet igennem, og sørger for at alt klapper. Det giver mig virkelig ro i maven! Hvis der er problemer i løbet af dagen, så får hun frie hænder til at løse det såfremt hun kan. Så slipper vores mødre for at rende og bekymre sig om, om de skal gøre noget (sådan ved vi jo godt, at mødre er ;-) ).

I vores bryggers står der pt. 50 hvide bloklys, og 9 råhvide (fordi Mads ikke helt kunne se forskel på farven når de ikke stod ved siden af hinanden ;-) – dem skal vi nok få brugt alligevel.). Og så er der i omegnen af 100 fyrfadslys, 8 poser kaffe og andre godter. Mit bryggers bliver for hver dag der går, forvandlet mere og mere til et bryllups-depotrum. Det bliver vist meget rart at få nøglerne til lokalet. Dem får vi om fredagen klokken 11, og så går vi ellers i gang. Lyngbo Event overnatter fra fredag-søndag, og har således lørdag formiddag til at gøre det sidste klar. Så kan jeg slappe af og drikke bobler  i stedet ;-)

Vi havde møde med fotografen (Fårehyrden) i mandags – en forventningsafstemning og snak om hvilke billeder vi gerne ville have taget under portrætfotograferingen. Hvis vi altså havde nogle helt specifikke ønsker. Det havde vi faktisk ikke det helt store af, for jeg er ret vild med fotografens arbejde, som jeg tidligere har set. Så det har vi heldigvis begge helt ro i maven omkring :-)

Uh, og så har jeg købt den perfekte læbestift, tror jeg. Den er fra Clinique, og jeg glæder mig til at modtage den med posten i dag eller i morgen. Den er jeg virkelig spændt på at se! Jeg tog chancen og bestilte den på nettet, hvor den var 75 kroner billigere end i Matas – selv med fragt.

Posten kommer også med en gæstebog, som vi har fået speciallavet. Den kommer fra England, og jeg er meget spændt på om den når at komme frem i tiden. Fingers crossed!

Nå, den var en lang svada om noget, som I måske dybest set er ligeglade med – men hvis ikke, så har I måske hygget jer med at læse det. God onsdag derude! :-)

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

1 kommentar

  • Tina KH

    Uha hvor er tiden gået hurtigt.
    Det bliver spændende med den store dag.
    Held og lykke med dagene op til.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterfødselskrop på den bløde måde