Incredibaby
Stilhed før stormen

Det eneste, jeg elsker i mit køkken

Sponsoreret af Gram

collage_fotor

Da vi flyttede i egen villa i 2015, var der meget der skulle fikses. Vi havde en måned til det, og vi nåede det hele. Én af de ting, vi ikke havde tid til at prioritere, var køkkenet – og jeg synes bestemt ikke det er pænt! Det står den dag i dag, stadig som da vi overtog huset. Bortset fra nogle fliser, og vores Gram-køleskab som vi købte specifikt til da vi skulle flytte i huset. Det er sådan set de to eneste ting, jeg er glad for i vores køkken. Køleskabet prioriterede vi at skifte ud, fordi vi ikke brød os om at overtage et lidt ældre køleskab fra folk vi ikke kendte. Det er på en måde lidt personligt, sådan et køleskab. Vi ønskede også et større køleskab, og med lidt flere funktioner. Vores køleskab har eksempelvis grøntsagsskuffer og det der kaldes “fresh zone”, så det holder sig frisk i længere tid. I fresh zone skuffen, kan madvarer faktisk holde sig friske i op til 3 gange så lang tid, fordi temperaturen er mellem 0 og 3 grader. Den er perfekt til eksempelvis kød og pålæg!

Køleskabet har LED-lys, således lyset både er lavenergi, og afgiver mindst mulig varme. Glashylderne er brudsikre, hvilket generelt set bare er en god idé – for hvis hylden skulle gå i stykker, splintres den ikke i skarpe stykker. Smart! Især med små børn i huset. Elliot vil mægtig gerne hjælpe med at sætte ting ind i køleskabet, og man ved aldrig helt om uheldet er ude.

img_7434_fotor

 

… og så er der en vinhylde, hvilket er endnu vigtigere når man har børn. Ikke?! ;-)

Den er energiklasse A+, og bruger kun 139 kWh pr. år. Det er meget lidt, skal jeg hilse at sige! Google er din ven, hvis du ikke tror mig ;-)

Nu tænker I måske: Køleskabe? Gab!
Men helt ærligt, vi bruger et køleskab vildt meget, og det er der vi opbevarer vores mad. Som vi jo trods alt lever af. Så jeg synes bestemt ikke det er spild, at sætte sig lidt ind i sagerne når man skal vælge et køleskab.ks-3315-90-f_tiff

Vi valgte et Gram køleskab fordi det er miljøvenlige køleskabe, som ikke sluger en masse strøm og ville koste os ekstra penge. Grunden til vi valgte netop den her model (3315-90 F) var, at det er et smalt køleskab som alligevel har et stort rumfang på 308 liter, og at den har både fresh-zone skuffe og grøntsagsskuffe. Det synes vi bare var et kæmpe plus. Og når man har små børn, der ikke spiser så voldsomt meget af gangen (Elton er jo kun knapt 9 måneder), så er det rart at grøntsagerne kan holde sig friske lidt længere. Han spiser ofte kogte gulerødder, og de er altså sjovest når de bliver kogt når de skal bruges – så sådan en pose gulerødder kan godt holde i lang tid herhjemme. Og så kan vi heldigvis opbevare dem i køleskabet uden de bliver dårlige inden vi får dem brugt :-)

I aften skal vi have hokkaidosuppe, fordi jeg faldt over det fineste græskar da jeg handlede ind. Og bacon, kokosmælk, creme fraishe og løg havde jeg allerede i køleskabet. Sådan en efterårsdag kalder altså på noget hyggeligt at varme sig på til aftensmaden!

Ps. Er det bare mig, eller er et køleskab en virkelig personlig ting? Jeg blev helt nervøs, da jeg besluttede mig for at vise jer vores køleskab inkl. indhold. Haha – det havde jeg faktisk ikke tænkt over før!

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stilhed før stormen