Sanne Agersnap
Vores bryllupsvideo

Hvorfor vælge en bryllupsplanlægger?

Annonce for Lyngbo Event

Opdækning

Servicen i opdækningen er lejet gennem tablesetting.dk

Efter at have fået hjælp af sådan en til brylluppet, kan jeg faktisk kun tænke “hvorfor ikke?”. For det var guld værd. Virkelig!

Og jeg ved selvfølgelig godt hvorfor man fravælger det – eller slet ikke har det oppe at vende som en mulighed. Økonomien! For et bryllup ér bare dyrt. Men jeg vil også lige nævne, at vores bryllup jo ikke blev afholdt på et slot eller et fint hotel. Det blev afholdt i lokaler, hvor vi stod for alt selv. Vi havde bestilt mad udefra, og de kom med både duge og servietter (som vi selvfølgelig selv havde bestemt farverne på), personale, lækre sandwiches til receptionen, 3-retters menu samt hot-dogs til natmad. Så det var det tætteste vi kunne komme på en total-løsning. Vi ville ikke betale prisen for hverken hotel eller slot, så det var ret simpelt. Slotte siger os absolut intet. Overhovedet. Så vi kunne ikke rigtig forestille os et større spild af penge, end at betale prisen for dét. Og hoteller bliver også lynhurtigt meget meget dyrt. Kuvertpris+drikkevarer bliver hurtig en kostelig affære sådan et sted. Vi ville gerne bruge penge på brylluppet, men var ikke interesseret i at bruge flere penge end højst nødvendigt! Det skulle være smukt, hyggeligt og nede på jorden. Og det blev det!

 

9x4a0780

Når man har valgt at stå for alt selv, så pynter lokalerne jo ikke sig selv. Og derfor fik vi hjælp af Nanna fra Lyngbo Event. Forud for brylluppet havde vi et møde hvor vi forventningsafstemte mht stil, budget, og hvordan vi gerne ville have det til at foregå på selve dagen – hvad ønskede vi hjælp til?

Nanna har købt samtlige blomster, og har medbragt stort set alt pynt. Hun kan levere en totalløsning som vi valgte, og der blev altså talt en del om hvor fine lokalerne var, og hvor fin en rød tråd der var i hele setuppet. Nanna har nogle ret vilde blomsterbindings-skills, og havde fået frie tøjler indenfor det tema vi blev enige om: Sukkulenter, grønne ranker på bordene, lyse blomster, og ikke for “stramt”. Det skulle være romantisk, og afslappet – men alligevel skide smukt. Det endte ud præcis som vi havde ønsket!

9x4a0810 9x4a0825

Nanna kom fredag middag, og kørte hjem søndag middag. Om lørdagen var hun der hele dagen, og kørte hjem efter hun havde sikret sit at brudevalsen blev lyst op af stjernekastere, og at drinksdispenserne var under kontrol fra køkkenpersonalet. Hun hjalp til med servering under receptionen (der stod hun faktisk for det selv meget af tiden), og under middagen. Hun tog beslutninger hvor der ikke var behov for vores input, og hun kom diskret hen og informerede om, at der eksempelvis var tid til at få kaffen i lokalet ved siden af middagslokalet imens vi kunne pakke gaver op. Så det besluttede vi på selve aftenen, at vi gerne ville gøre. Det var intet problem at slippe alle bekymringer og overlade ansvaret, for Nanna er professionel, og god til at holde styr på alle ender – også de løse ;-) Der er ikke så meget mellem linjerne, når man taler med Nanna. Hun er meget ligefrem, og det sparer tid synes jeg! Vi kom med nogle forslag, og hun var ærlig og kom med alternativer, hvis der var noget hun tænkte kunne blive bedre med lidt justeringer. Det fungerer rigtig godt til mit temperament, for hun er ikke ubehøvlet – man kan bare mærke, at hun har helt styr på dét som man har hyret hende til!

9x4a0811

9x4a0806

9x4a0816

Nanna var uden tvivl en “altmuligmand” på dagen, og hun har fuldt ud styr på, hvad der fungerer til et bryllup – både på dagen og rent kreativt med pynt og blomster. Hun har god stil, når det kommer til bryllupper, det kan man simpelthen ikke komme udenom. Nannas eget bryllup havde cirka dobbelt så mange blomster som vores bryllup – men derfor forstod hun præcist hvordan vi gerne ville have det, og eksekverede det til UG. Det er altså på ingen måde nogen hindring, at man måske ikke har samme stil :-)

9x4a0873

Af praktiske informationer kan jeg nævne, at Lyngbo Event koster 160 kroner i timen (prisen stiger til 200 kr. i timen pr. 1. Januar 2018), og et arrangement som vores har taget cirka 30 timer. Vi har sørget for kost og logi imens hun var her. Hun laver også gerne små eller større kreative ting som pynt, blomster, oppyntning af lokaler, bordplan, grafisk materiale, eller hvad man måtte have brug for hjælp til.

Jeg kan kun give Nanna mine varmeste anbefalinger, og råde jer til at kontakte hende for et uforpligtende møde eller en telefonsamtale hvis I overvejer at hyre lidt hjælp til det kreative ved jeres næste fest! Jeg er faktisk på en måde helt ked af, at jeg ikke længere skal chatte med Nanna i tide og utide. Det er ret fedt at have én, der nørder ens eget bryllup ligeså meget som man selv gør ;-)

9x4a0733

Billederne i indlægget er taget af Fårehyrden

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores bryllupsvideo