Sanne Agersnap
Adventskalender: 1. søndag i advent. Vind en SodaStream Crystal!

Drengenes bryllups-outfit

Annonce for Kids-world

9x4a0412

Da jeg stod og skulle finde bryllupstøj til drengene, fandt jeg ret hurtigt ud af at det skulle være tøj de kunne bevæge sig lidt i selvom det var fint. De er ikke særlig gamle, og de forstår ikke konceptet “fint tøj”. Et jakkesæt var derfor hurtigt ude af spil. For vores børn ville det bare ikke fungere.

Jeg har en ting for skjorter. Særligt hvide eller lyseblå skjorter har en plads i mit hjerte – både til voksne og børn, faktisk. Og med drengenes lyse hår synes jeg bare, at lyse farver gør sig godt. Derfor var en hvid skjorte (ligesom Mads jo også havde på) og en lyseblå butterfly et ret perfekt match.

Skjorterne endte med at være en Tommy Hilfiger model, som både er til at betale sig fra, og som har nogle fine detaljer. Og så er den i øvrigt nem at stryge, hvis det skulle have betydning (og det har det jo – det ved vi allesammen ;-) ). Skjorterne er fra Kids-worldsom nok er den webshop jeg bruger allermest til drengene. Der er altid gratis fragt, og det har altså stor betydning for mig. Det kan godt være at fragten “bare” er 29 kroner nogle steder. Men i længden løber det bare op, når man skal betale fragt hver gang. Især hvis der er tilbud – så svinder min besparelse jo ind til væsentligt færre procent. Og jeg er trods alt vestjyde, ikke? Bukserne og butterfly kan også findes på Kids-world – butterflyen er fra Wheat og hedder JE337 (og er faktisk på tilbud til 75 kr. lige nu) og bukserne er fra Lego Wear og har varenummer JG298.

img_4572

Samlet set ser priserne på drengenes tøj således ud:

Skjorte: 350 kroner
Bukser: 300 kroner
Butterfly: 100 kroner

Så 750 kroner for deres bryllupstøj hver især synes jeg faktisk ikke er galt. Deres jeans bruger de jo bare til dagligt, og skjorterne har de også haft på flere gange. Det bliver eksempelvis også deres outfit til juleaften, så jeg synes faktisk ikke det er galt rent prismæssigt. Og skjorterne er altså virkelig billige i forhold til hvad man ellers finder af priser på skjorter. Vi købte ikke nye sko til dem. Jeg vaskede Elliots Nike sneakers så de var fine og rene, og Elton havde Joha uldfutter på, som jeg også hapsede med fra Kids-world. Dem skulle han alligevel bruge til at sove i, når han startede i vuggestue :-)

img_8207

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adventskalender: 1. søndag i advent. Vind en SodaStream Crystal!