Incredibaby
1 års Elton

Status på ble-fri

Elliot har efterhånden været blefri i 2 uger nu. I kan læse mere om opstarten på det hele her.

Han har ikke haft ble på siden, udover når han er udenfor at lege i flyverdragt i børnehaven og når han sover. Men faktisk er han i aften puttet uden ble for første gang. De sidste 4-5 morgener har bleen været helt tør, og har været det langt de fleste morgener i løbet af de sidste 14 dage. Jeg tror der har været en våd ble 2-3 gange. Men nu har den været tør så mange dage i træk, at vi tænkte vi måske skulle prøve at se hvad han sagde til det. Han vil gerne puttes uden ble, så nu prøvede vi at gøre det i dag. Han ligger lige nu og sover, og jeg er spændt på at se hvad status er i morgen tidlig.

For vores skyld må han hjertens gerne sove med bleen på, men hvis han alligevel ikke tisser om natten er det måske fint nok at han vænner sig til, at han heller ikke har ble på om natten.

Hvilke udfordringer har der været?

  • Elliot har ikke villet lave stort uden ble. Men i denne uge er han endelig begyndt gerne at ville lave både stort og småt på toilet eller potte. Det kom helt af sig selv, så jeg ved ikke hvad det skyldes. Men vi tilbød at lave på toilettet, og når han sagde “nej” var det fint. I denne uge kom han selv og sagde at han skulle lave.
  • Når der sker noget spændende (eksempelvis Eltons fødselsdag) har han for travlt til at huske, at han skal på wc. Der skal vi spørger ham engang imellem. Ellers kommer han selv og siger, at han skal. Det gjorde han naturligvis ikke i starten.
  • Det er lidt nervepirrende de første mange gange, hvor man skal ud af døren med et barn uden ble på. Og så har man pludselig altid en hel del skiftetøj med ;-)
  • Det var svært at vide, hvordan man lige “gør” sådan noget. Men heldigvis har Elliot faktisk selv styret det langt hen ad vejen. Han bad ikke selv om at få bleen af, men han har selv sagt til hvis han gerne ville have bleen på. Det har han ikke bedt om med mindre han skulle lave, så det har helt sikkert været det rigtige tidspunkt for ham.

Der er en del, der på Instagram spørger ind til hans alder ifbm at han er blevet blefri. Han er 2 år og 10 måneder.

img_6555

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 års Elton