Sanne Agersnap
Thorsbrenner pusletasken - tasken der opfylder alle behov!

Farvel til grimme radiatorer!

Annonce for Røverkøb

img_0566_fotor

Da vi i sin tid købte vores villa, som er en villa fra 1960’erne, var der især én ting som var svær at fornye uden at udskifte helt: radiatorerne!

Verdens grimmeste radiatorer, er jeg ret sikker på. Ikke nok med, at de er store og klodsede – de er også temmelig gule fordi de tidligere ejere havde røget indenfor. Jeg har vasket dem med alt I kan forestille jer, og lige lidt hjalp det. Og nej, jeg har aldrig fået taget mig sammen til at male dem – for ærligt talt synes jeg de er klodsede og grimme uanset farven, hvis I forstår mig ;-)

Ej, men mit forhold til de radiatorer er en lang kedelig historie!

img_0528

img_0527

Derfor var radiatorskjulere det mest oplagte valg i forhold til at få radiatorerne “ud af rummet”. Og hvis man vil have de pæneste radiatorskjulere på markedet – ja, så skal man have dem fra Røverkøb, hvis I spørger mig! Så det er altså der vi har købt dem. Jeg bestilte i går, og vi fik dem ind ad døren i dag. Easy peasy lemon squeezy.

Modellen, vi har valgt er “Holmen” i en 140×80 cm.

Og nu er vores fordelingsgang altså fri for den grimme radiator. Det næste rum, der skal have samme tur, er soveværelset. Der er bare lige en udfordring med en vindueskarm, som vi skal have løst først. Men det kan jeg fortælle om en anden gang.

img_0537_fotor img_0551_fotor img_0558_fotor

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

3 kommentarer

 • Hvor blev det bare fint! Det er vildt hvad en radiatorskjuler kan gøre :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Hej Sanne,
  Fine radiatorskjulere! Jeg kan ikke finde målet på det lille stykke af benene der “står frit”, på Røverkøbs hjemmeside – kan du måske fortælle mig, hvad det er? 🙈🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fin blog

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thorsbrenner pusletasken - tasken der opfylder alle behov!