Incredibaby
Elliots første cykel: Puky ZL 12

Soveværelsets renovering

img_0722

Det er efterhånden snart 3 år siden vi skrev under på købsaftalen på vores villa. 127 kvm fra 1960’erne. 2 børneværelser, fordelingsgang, et badeværelse og et gæstetoilet. Det var vist nogenlunde de største krav vi havde dengang. Jeg mener, at huset her var det femte vi var ude at kigge på. Og der var bare noget ved det, som vi rigtig godt kunne lide. Husets plantegning var lige i øjet bortset fra en enkelt væg, som vi væltede. Og selvom det indvendige langt fra var vores smag, så kunne vi se muligheder i det – vi kunne se, hvordan vi ville sætte vores eget præg på huset, og gøre det til en moderne børnefamilie-villa.

Så det gjorde vi.

Og vi er sådan set stadig i gang.

img_0726

Soveværelset har vi taget meget i etaper, må man sige. Skydeskabe, vandskuring, en del af malearbejdet (endevæggen stod rå med vandskruingen) og gulve blev ordnet med det samme vi overtog huset. Og så har det sådan set stået sådan. Længe. Her i 2018 har vi dog fået ordnet det sidste; malet væggen blå (de rå væg), og sat radiatorskjuler på. Radiatorskjuleren er fra Røverkøb, og kan findes lige her. Den er magen til den vi satte op i fordelingsgangen for nyligt. Det må siges at gøre noget godt for rummet! Vindueskarmen skal naturligvis ikke bevares i den nuværende form, men det får vi nok fikset i vores næste handy-manny-weekend ;-)

Før radiatorskjuleren kom op, så radiatoren således ud:

img_0688

Da vi overtog huset var soveværelset lavendel-farvet (eller fesen lilla, kald det hvad du vil…), med slidt guldtæppe og originale indbyggede skabe fra 60’erne. Med grøn væg bagved. Og så var rammen hvid, med blå låger. Ikke liiiiege vores stil, vel? ;-)

Farven på væggen er fra Jotun Lady og hedder 4477 Deco Blue. Vi valgte Pure colour udgaven, så vidt jeg husker (det er selve “konsistensen” af malingen, hvis man kan sige det sådan – altså om det en mat, supermat, og vistnok også hvor godt den dækker – tror jeg…..) Lækker maling at arbejde med – virkelig lækker maling! Sådan en vandskuret væg suger ret meget maling, så der skulle en god mængde til at mætte væggen :-)

img_0742

img_0730

Elton gider åbenbart ikke at sove i aften, så jeg smutter for nu! God sidste feriedag derude! :-)

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elliots første cykel: Puky ZL 12