Incredibaby
Sommersandaler på tilbud.

Mine sommerkjoler

Indeholder reklamelinks

Jeg har været nødt til at give mit klædeskab en seriøs oprustning her i maj og juni måned. Solens beslutning om at være her non-stop i en måned har altså givet mig problemer med at have rent tøj hver dag – som jeg vel at mærke har kunnet holde til at have på. Det har betydet nye sommerkjoler – og det er jo alligevel heller ikke heeelt skidt ;-) Nogle af kjolerne har jeg været så heldig, at få i gave. Andre har jeg selv været ude at købe. Uanset, så kommer de her – med links og priser.

Rue de Femme 999 kroner

Only 379 kroner

Vero Moda 239 kroner (tilbud)

Rue de Femme 999 kroner (Der er vist stadig -20% på alt med koden “incredibaby20”)

Rue de Femme 899 kroner (Der er vist stadig -20% på alt med koden “incredibaby20”)

 

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommersandaler på tilbud.