Sanne Agersnap
Søskendevogn til søskendeparret ;-)

“Meget brugebare fifs og lifehacks for mødre”-agtigt blogindlæg. Fra mig til jer.

Meget tid er gået, siden jeg skiftede ego-livet ud med mand-og-børn-livet. 3,5 år er der gået, siden jeg fødte Elliot – og inden da havde jeg jo altså været baby-bærer i 9 (lange) måneder. Med graviditetsacne, væske i kroppen og hvad man ellers kan være heldig at få med i købet. Det her skal ikke være endnu et “hvad har jeg lært af at blive mor”-indlæg, som jeg vist har lavet rigeligt af i min spæde start som mommy-blogger (det er åbenbart dét, det hedder) for efterhånden lidt over 3 år siden.

Til gengæld kan vi kalde det “meget brugebare fifs og lifehacks for mødre”. Det der med hvorvidt de er brugbare må I selv vurdere…

 • Begynd at bruge mælk i den kaffe. Så er den drikkeklar med det samme – og står ikke og bliver helt kold fordi du glemmer, at du havde hældt en kop kaffe op. Og hvis du ikke drikker kaffe, så få det lært. Asap.
 • Begynd at drikke cola af en kaffekop. Barnet skal være ret gammelt før de lærer at kende forskel på farven på kaffe-med-mælk og “kaffe”.
 • Panodil junior stikpiller fungerer også på voksne, hvis du er løbet tør for almindelig panodil. Og har… lad os bare kalde det “helt uforskyldt hovedpine”. Bare et par stykker af dem, du – så funker de. You’re welcome.
 • Blade fra træer fungerer fint som snotpapir, hvis du ikke er typen der altid har fået pakket alting til legepladsen. De er til gengæld ikke så gode, hvis der er tale om en lorteble…
 • Babyolie er genialt til at vaske halsdeller på en lille baby. Det kan godt føles lidt som vold når man skal havde vasket dellerne grundigt igennem. Gnub en god omgang babyolie ind i dellerne (rigeligt med olie!), og så er alt skidt (og klammo gammelt modermælk) easy peasy at vaske væk!
 • Aderma Exomega er anbefalelsesværdigt til alt slags tør hud und so weiter. Men det er faktisk også ret smart til arp i babys hovedbund. Et gooodt tykt lag, og god tid til at trække ind, og så en gnubbetur med en blød babytandbørste. Har virket smukt på begge drenge – og i øvrigt meget bedre end det gjorde med olie og tættekam.
 • Hvis du har fået gule baby-lorte-pletter på tøj (dit eller babys – makes no difference), så kan solen faktisk blege pletterne væsentlig bedre end selv Vanish kan. Jeg har testet! Så ud i solen med tøjet! Især uld, som jo ikke har super godt af pletfjerningsmidler ;-)
 • Apropos uld, så er jeg bare mega fan af uld bodys. Joha og 808 er klart mine favoritter – og til gode priser!
 • Lansinoh salve er uundværligt tale ammebryster. Og er en fordel at bruge op til fødslen også, så brystvorter ligesom er “smidiggjort”. Det lød lidt klamt, men altså…
 • Havregrød ér ok aftensmad!
 • Lidt pt. er Elliots favoritmad “gul suppe”. Det ligemeget hvilken suppe det er. Bare den er gul! Så en liter gul (købe)suppe, 1 liter kogte grøntsager (en grøntsagsblanding på frost eksempelvis), kartofler, porrer, whatever jeg har i køleskabet. Blend hele lortet (som man siger), og server med kogte suppehorn og stegt bacon. Voila. En ordentlig omgang grøntsager, som ryger ned allesammen. And they will never know!
 • Fakta har nogle ret glimrende hipsters i mikrofiber, som koster 25 kroner. Det er gode efter fødslen, når man er stoppet med gigantisk-kæmpe-store-bind og kun bruger gigantisk-store-bind.
 • Og sidst men ikke mindst: Vis din mor-krop frem, hvis du har lyst. Man må åbenbart altid gerne fremvise sig i bar-mave-dress efter man har født, uden at få noget pis at høre. Uanset hvordan man ser ud. Det er smart. Og så er det glimrende til et blogindlæg om mor-stuff, kan man sige ;-)

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

3 kommentarer

 • Sofie

  Lidt for sent med min, men mega godt trick med cola i kaffekoppen 😂 elsker at du har et godt trick til arp, da min dreng på snart 3 stadig døjer med det 🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvis man bare så ud som dig efter at have født to børn :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, cola i kaffekopperne, det havde jeg glemt fra min tid som børnehavevikar. Det og “chili-kage for voksne, der er meget stærk” aka personalekage, var meget brugt :p

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søskendevogn til søskendeparret ;-)