Incredibaby
Søndag og en uge til nyt job

Beautyfavoritter lige nu

Indeholder reklame

Det er faktisk et ret atypisk indlæg fra mig. Et beauty-indlæg. For jeg er altså ikke ligefrem beautyblogger. Men jeg er dog beauty-lover, og en sucker for alle slags produkter: hårpleje, ansigtspleje, make-up – you name it, og jeg vil have lyst til at prøve det af! ;-) Grunden til, at jeg lige smider det op her er faktisk også, at jeg ofte får spørgsmål til gode, og måske ikke vildt dyre produkter. Så det vil jeg også gerne lige vise jer – for jeg bruger for det meste ikke de allerdyreste produkter :-)

Det bliver en god blandet landhandel af ting, jeg lige nu er vilde med at bruge! Nogle af produkterne i indlægget har jeg fået i gave, så på den måde skal det selvfølgelig også bemærkes, at det er en form for reklame :-) Det er dog ikke noget jeg hverken er blevet opfordret til, eller har fået penge for at skrive. Bare lige så dét er på plads.

Jeg har for nyligt fået øjnene op for Matas My Moments, og jeg er temmelig begejstret! Produkterne har en lækker pris, og er virkelig gode! Jeg er kæmpe fan af disse tre ting: AHA-Serum, Body Oil og deres Body Sorbet bodylotion (den er virkelig speciel i konsistensen – på den meget meget gode måde!)

Når jeg er i bad bruger jeg denne scrub et par gange om ugen. Den er og JorgObé, og den har igen en ret fair pris, synes jeg – og så er det er produkt man husker! Der er nemlig en kølende effekt i den, så det føles lidt som om man har børstet tænder på sit ansigt – jeg er vild med det! Jeg føler mig så ren og opfrisket når jeg bruger den. Den kan også bruges som en rense-maske, hvis man lader den sidde på :-)

I badet bruger jeg også min Luna rensebørste fra Foreo sammen med en rens til dag/natPrisen på børsten kan naturligvis ikke siges at være billig, men jeg er virkelig glad for min. Den masserer imens man renser, og min hud føles altså bare virkelig lækker bagefter!

Af make-up er nogle af mine helt faste produkter, som jeg efterhånden har brugt i flere år min Sexy Pulp Mascara fra Yves Rocher og min Mineral Powder Blush fra Green People. Mascaraen er genial, når man ikke har så meget fylde i vipperne på forhånd, og blushen har den flotteste farve uden at blive for pink!

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag og en uge til nyt job