Incredibaby
Familiebilleder - og en rabatkode til netop sådan en omgang :-)

Byggegrund, hus til salg og nyt job

Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst lavede et indlæg herinde. Det er i hvert fald længe siden! Motivationen har mest været til Instagram, og det har nok også haft noget med overskuddet at gøre. For vi har travlt for tiden. Meget travlt. I November købte vi 962 kvm. jord. En byggegrund, hvor vi skal bygge vores nye hus. Vores hjem de næste mange år. Det er i hvert fald planen. Også derfor har vi også sat vores nuværende hus til salg. Slut November skrev vi under på, at Danbolig skulle sælge vores hjem. Det er temmelig angstprovokerende, at sætte sit hjem til salg. Der man har base og hører til. Hvor drengene indtil nu er opvokset. Gisp!

Så ja – der sker en hel del lige for tiden. Så der skulle jo være rigeligt at skrive om, egentligt ;-)

Jeg skiftede for ikke så længe siden navn på min instagram. Jeg synes, at jeg er vokset fra navnet. På instagram var det meget nemt. På bloggen rykker jeg endnu ikke på navnet. For det kan jeg faktisk ikke rigtig forlige mig med. At den skal hedde noget andet, altså. Herinde synes jeg, at navnet er for stor en del af det hele, til bare at skifte det ud.

Men sandheden er jo, at jeg er meget mere end børn. Og moderskab. Og børneunivers. Jeg er mindst lige så meget mode, beauty, bolig og karriere. Ikke inkarneret boligblogger. Eller modeblogger. Men sådan helt almindelig “lidt-af-det-hele”-agtig. Som de fleste kvinder jo i øvrigt nok er!

Og apropos karriere, så skiftede jeg jo for lidt over to måneder siden til et nyt job. Verdens fedeste job, hvis I spørger mig! Jeg har så vanvittigt mange sjove opgaver, og jeg elsker at gå på arbejde! Også de dage, hvor jeg arbejder over ;-) Jeg arbejder nu som Webshop Manager for b.young. Det er crazy fedt, for både mine kollegaer, min chef og virksomheden generelt er top-seje. Så det mega-trives jeg faktisk bare i. Brænder for det. Det er lækkert!

Nå, men tilbage til det der med byggegrund: Vi har endnu ikke besluttet os for hvem der skal bygge vores kommende drømmehus, men vi har booket nogle møder ind, og så må vi se hvem der kan indfri vores ønsker til den bedste pris/kvalitet osv. Det er lidt en jungle, må man sige. Men det skal nok blive skide godt – nu skal vi lige havde solgt huset først.

Vi har valgt at sætte huset til salg som et skuffesalg, så i øjeblikket kan det ikke findes online nogle steder. Men hvis der skulle være nogle derude med interesse, så er det altså danbolig Børkop, man skal kontakte. Huset er 127 kvm, og har 3 værelser, bad, gæstetoilet, muret garage og kælder (ikke til beboelse). Det var lige kort ridset op ;-)

Skjorten på billedet er naturligvis købt her ;-)

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familiebilleder - og en rabatkode til netop sådan en omgang :-)