Incredibaby
4 år senere...

Om at holde hovedet oppe

Det sidste halve år har vi taget nogle voldsomt store beslutninger i vores lille familie. Gode beslutninger, vil jeg lige nævne. Det er jo positive ting, det hele. Men også beslutninger der kræver enormt meget tid og energi, og som fylder meget i tankerne.

Hvis I ikke har fulgt med herinde på det seneste, eller hvis det er første gang I er her, så kan jeg lige informere om, at de store beslutninger består af køb at byggegrund, byg af nyt hus, og salg af det gamle. Men faktisk er vi ikke kommet længere end til køb ag byggegrund.

Huset har ligget på markedet i 2 måneder, og er ikke solgt endnu. Derfor er vi heller ikke gået i gang med at bygge endnu. Men…

Vi har faktisk heller ikke noget at gå i gang med at bygge, for vi har endnu ikke en plantegning på plads. Faktisk har vi et gevaldigt bøvl med plantegningen fordi der er nogle udfordringer med, hvordan huset skal placeres på grunden, og hvilket type hus der er bedst egnet til grunden (altså formen på huset). Så det er også enormt frustrerende, at vi 2 måneder efter underskrevet kontrakt stadig ikke har en plantegning at forholde os til. Det var heller ikke ligefrem hvad vi havde forventet, selvom vi jo heldigvis har god tid, nu hvor huset heller ikke er solgt endnu.

Det har faktisk været en rimelig stor øvelse, at holde hovedet oppe på det seneste. For en uge siden havde jeg en aften, hvor jeg virkelig var træt af det, og bare så sort. Jeg var topfrustreret, og havde så svært ved, at vi ikke selv kan stille noget op. Alt er lagt i andres hænder, og det er en meget uvant situation for Mads og jeg, som ellers altid tager sagen i egen hånd normalt. Det er der bare ikke mulighed for her. And I don’t like it!

Jeg ved, at der er mange mennesker der har stået i netop vores situation – mange nybyggere går jo og venter på at få solgt et hus, før de kan komme i gang. Men jøsses hvor er det ikke en situation, som på nogen måde er rar at være i faktisk. Og det er jo i virkeligheden ret forkælet af mig at tænke sådan. For vi har jo selv valgt det, og går jo i virkeligheden og venter på, at vi kan bygge vores drømmehus.

Og det er sgu da egentlig ikke rigtigt noget at brokke sig over, vel?

Og nå jo – så har jeg forresten også fået ny frisure! :-) (sidespring til indlægget her, kan man roligt sige…..)

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 år senere...